Monday, June 6, 2011

TOLONG!!!TOLONG!!!

 

Tolong..tolong…Tolong…tolong…

Mintak tolong ape tu???

Nak mintak korang semua tolong votekan contest yang eisya join kat sini..

Cara dia senang sangat…

1) Klik kat –> http://abcdefghijkldiana.blogspot.com/

2) tekan vote kat “POLL VOTE” side bar sebelah kanan..

 

untitled

ni tempat nak vote tu..nama yang daku wat line tu atau

‘UMMI EISYA N AMANI’

 

NI pic contest tu..link kat sini

IMG_0347_e2_thumb[3]

Nur Amani binti Mohd Adzhar

IMG_0387_thumb[3]

Nur Aleesya binti Mohd Adzhar

 

Vote ni sampai 8.06 ni je..

 

Pada yang sudi vote..terima kasih bebanyak..sayang korang..kita kawankan..hihii

 

p/s:-hati masih panas dengan tettt..tunggu ye hadiah dari saya…

5 comments:

mama naufal said...

Sorg cume boleh vote sekali jek ke kak??

shila ariff said...

ok..nanti sku tlg vote..comel tul eisya 'posing'....

p/s: tak balik kuantan ke???

Dayu said...

ok..ok.. dah tolong vote untuk eisya
rasa mcm buang undi untuk anak sendiri sebab nama sama
eisya gak

*awak, tolong vote Eisya Elyssa pulak eh.. boleh eh.. refer kat blog kita

ibu_Arifa said...

okey done..good luck yer anak2 yg comel nih.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Dh Vote..Good Luck Ye.. :)