Friday, June 17, 2011

Rentetan N3 panas..Terima Kasih..

 

Sangat-sangat terharu pada korang semua..Ni semua sebab korang faham apa yang aku alami..banyak bagi kata-kata semangat..Yang penting,daku nak melupakan tu semua..

Opps,disebabkan oleh n3 tu gak ,ada la komen-komen yang pedas aku terima gak dari anonymous..ada yang kata,aku cari pasal sendiri,tanggung la sendiri..nak kecoh2 wat pe.

Itulah,hidup kita ni tak dapat nak memuaskan hati semua orang..kan aku dah cakap,terpulang la pandangan korang macam mana..aku cerita sebagai pengajaran saje..And aku admit mmg kesalahan aku sebab cepat percayakan orang..

Tapi,apa-apa pun terima kasih untuk semua komen-komen tu…memang sayang la kat korang..Lagipun sekarang aku dah malas nak fikir hal tu lagi..yang penting ‘Kita Happy’..heheheee

Opss,sebelum tu jom layan gambar k..cuci-cuci mata jap..hihii

IMG_1982

IMG_1970

bestkan dapat tengok pemandangan macam ni..hijau je..sejuk mata..pic ni masa kat mersing..

 IMG_2032 ehh,ada orang terdampar la..tu anak sedara aku la..terapungkan diri..

 

IMG_1927

motif gambar ni apa???hahaha..ada iras tak???

 

p/s:-esok cuti..yahooooo…

9 comments:

mama tisya said...

gmbr last tu iras tang sengih nmpk gigi

misya said...

seiras kat senyuman

Farra Dhelina said...

entah2 yang 'tak kiut' yg komen kot! bahahaha.... sengal pya org..geram okeh

ibuayahdamia said...

dah baca entry tu..tapi tak sempat nak komen...jap lagi komen..hehe...

iras sikit2 jer...banyak iras aseng...hehe...jangan marah..

yang pasti ku kenal tudung FAREEDA....ekekeke

*∽ IZAN ∽* said...

sejuk sket mata lepas baca entry panas tuh.. ehehehhehe

Agree.. ! Baguslah kalau pandai cari kebahagiaan utk hati sendiri. yg penting kita happy!

illa said...

hai..hehehe...dua2 comel.. :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sama cantik sama comel :)

lupakan kisah duka :) hiks

nureen said...

cantik la gambo pencuci mata tue.. last pic tue comel.. gaya sama..

*crita apa ya nureen ketinggalan ni.. nanti nureen baca n3 lepas2 k.. ;)

shila ariff said...

ye..lupakan segala permasalahan dgn menatap gambar2 yang menyamankan mata n minda kita...cantik le gambar2 tu...