Wednesday, November 18, 2009

Rezeki Eisya - Costume Contest

alhamdulillah rezeki lagi..eisya dapat 3rd place dalam contest baby in costume tu..terima kasih kak intan dan juri coz pilih eisya..banyak tau pemenang contest ni..nak tengok sape yang menang pergi kat blog kak intan k..

'eisya,jgn marah ye sayang sebab ummi paksa eisya bergambar hari tu, nanti kalau ade contest ummi kena paksa lagi la..'kekeeekeee :p

p/s:-aircond kete aku dah tak ade gas la..adoi,kena kuar duit lagi la ni,abis plan duit gaji..:(

15 comments:

EIJAM'S FAMILY said...

alhamdulillah tue menang tue rezki... cantik suci jerk muke die pakai putih tue...

lily azliyana @ mama zara said...

wah2x..eisya menang lagi yek. murah rezki betul budak cumei ni..nway, many2 congratz k..=D

zura@iwan said...

tahniah aleesya...

ummiaqeef said...

wah..congrate eisya..ade can nak menang lg ni..hehe

CuTeMiUt78 said...

tahniah utk eisya.... memang cute pun

ibu damia said...

wahhhhh...menang lagi si princess ni...tak sia2 ummi suruh paksa bergambar..wakakaka....

tahniah eisya cayang....muahhhh

10 said...

tahniah... menang lagi ye...

nadnye said...

congrats... mmg comel rezeki lagi yea

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tahniah eisya..selalu menang :) tejeki btol laa eisya ni..

masuk gas aircond x mahal sangat kan..

ibu_arifa said...

tahniah Eisya..tahniah Fara..
bestnyer..Eisya ni comey betul..

shila ariff said...

tahniah eisya...berbaloi gak umi paksa eisya bergambor..umi kena blanja eisya mkn tu...

nieda said...

tahniah mmg patut menang pun..cute sgt

[-suziey-] said...

congratualtionnnnnnn eisya:)

p/s: wei ko jgn risau..klu ko nk aku tlg carikan tpt tido..aku bole survey kan hotel murah..kalu nk 5 class hotel pn bole..meh arr turun join..nk jmpa eisya ni:p

ratna said...

mmg patut menang.. comel dia..

Intan said...

Tahniah Eisya!

Wah wah...mak nya seronok sgt monang spi tak bg lagi details kat Intan ye...he he :)