Friday, November 6, 2009

Petang Yang Ceria

Sempat lagi update blog tu walaupun sibuk 'menstaplekan' soalan exam ni.. perosak bahasa tul .sampai sakit-sakit pinggan ni..dah tak tahu nak duduk macam ne lagi..sampai terbaring-baring pun ade ni..hihiii.so untuk hilangkan penat kita update la sekejapkan..sebenarnya tak tahu nak cite pe..tetiba leh la teringatkan ade pic yang bawak eisya pergi jalan-jalan kat danga bay last week..ala boleh je la..cite tak ade pic macam tak best je..tak ade penyerinya..betul tak??masa tu,tak tahu nak pergi mana,memula nak pergi taman kat Mutiara Rini,tapi hari macam nak hujan..jadi pergi je la danga bay..bawak eisya tengok budak-budak main kat sane..kat Jb ni macam kurang la tempat nak beriadah..hihiii.ye ke kurang,entah2 aku yang tak tahukan..okla,kang cite panjang,tak siap la kerja aku ni..korang semua tengok jela pic ni ye..

glamour sekejap pakcik belakang tu kan..hihiii

pose macam hari tu je..eii tak perasan la..

hah,barula jadi pic ni..berdua lebih baik..

eisya pandang sape la tu??

lor,tutup mata lak eisya ni..

ni ape kes daddy?

cik kecik ni malas nak berdiri..penat la tu berjalan

aksi pe ni eisya ??

smile..

ummi eisya yang terlebih excited

10 comments:

mama uzma said...

cantik la iesya sedondon baju ngan maknya...
makin comel dan berisi iesya..
kiss2 iesya...

ibu damia said...

sedondon yer mak ngan anak, eisya dah leh jalan?

lily azliyana @ mama zara said...

yerla..geram tgu eisya yg semakin gebu. beshnye ke danga bay..lama tk pi sana..=)

Ena said...

salam..

Cutenyer eisya..pink color gituww..same lak ngan ummi nye.. cam nak cubit2 cayanggg jekkk pipi dier..mungilnyerrr...

Intan said...

Alooo awat makin comel dn gebuzzz dak ni haaa! Geram aunty tgk tau :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

pandai btol bergaya eisya ni..

ibu_arifa said...

syoknyer abah eisya rajin bawak jalan..comey lah eisya nih... bam..bam tul

ko fara, bukan main lagi yer depan kamera...amboiii...hihihi

Mysunshine Gift Shop said...

salam
jemput sertai mysunshine giveaway & CD fund for RTAR. layari
http://mysunshine2u.blogspot.com
http://rumahtar.blogspot.com

[-suziey-] said...

waduh...comel banget eisyaaa....so sweet la..geram btl..rasa nk gigit..wei aku book la ank ko..kita besan..ok..kawtim..eekkekke;p

CuTeMiUt78 said...

keh..keh..keh.. ala2 model posing2 kat tgh2 danga bay tu..