Monday, November 23, 2009

Anakku Ceria Give-away Contest

Alamak dah tarikh tutup ni...tak tahu la boleh ke tak lagi join contest ni Anakku Ceria Give-away Contest sebab hari ni tarikh tutup-..contest ni anjuran ibu irfan ..jangan panjang cerita,kita tgk pic yang dipertaruhkan k..

Nama : Nur Aleesya bte Mohd Adzhar
Umur : 1 tahun 1 bulan

actually pic ni diambil waktu ummi eisya ni tak ade dirumah..eisya di siapkan oleh daddynye..tersenyum gembira eisya sebab daddy yang layan dia semua...

okla..syarat semua dah follow..sebelum tu hadiah untuk contest ni ditaja oleh jommainkutu tapi dah tukar link baru sekarang..siti shopping centre.. sukanya hadiah tu ..


8 comments:

ibu damia said...

good luck aleesya..ketawa sampai sepet mata tu...

shila ariff said...

hah..hadiahnya mmg menarik kan??

p/s: for eisya..aunty wish u g.luck...

ibu_arifa said...

hahaha..ku pun suka tgk pic nih.. sungguh2 Eisya ketawa tuh..

good luck yer sayang.

10 said...

amboi... cerianya eisya... suka sangat ek dilayan daddy?

mudah2an berjaya ek...

nadnye said...

good luck aleesya.. senyum bukan main

Intan said...

Sengih spi sepet mata dia...cute! Mmg dia tgh ceria tul dlm pic nie :)

Gud luck sayang!

Dilla Ady said...

gud luck ye ummi eisya tuk contest nih..comel la eisya! geram!

mama uzma said...

Gud Luck Iesya...
comel je wat muka mcm tuh..
ni klu Uzma dpt ni dia kiss2 nanti sbb geram..hihihii...