Tuesday, November 10, 2009

~Cute Baby In Costume Contest~

Ok..ok..sempat lagi nak join contest ibu arissa ni @ kak intan..contest pe tu?? Contest Cute Baby In Costume..dalam busy-busy ni sempat la sekejap wat n3 ni..aku pun marathon gak suziey..hihiii..marathon contest ngan marathon tanda paper ni..ok jgn panjang cite kita tgk la pic yang dipertaruhkan ye..opss tapi sebelum tu,nak bagi tahu kat kak intan ni,'tak tahu la betul ke tak ni pic in costume sebab kita pakai wat sendiri je..eisya tak ade baju yang macam custome bebetul tu..maaflah kalau salah ye kak intan..kalau tak betul,kira masuk wat memeriahkan je la..boleh kan..'..ok jom..

Nama : Nur Aleesya binti Mohd Adzhar
Umur : 1 tahun 1 bulan

syarat-syarat rasanya semua dah ikut..selamat memilih untuk kak intan dan lastly Happy Anniversary
---------------------------------------------------------------------------

kali ni kita tengok pic yang lain ye..wat cuci mata skit..(tapi korang rasa sesuai ke pic tu aku masukkan)

Little Fairy


Semua ni recycle je ok..eisya lak masa ni mengantuk so tak ade mood la..tapi ummi dia paksa jugak dia pakai ni semua..siap mengamuk suh bukak lagi masa ni..hihiii..tapi akukan degil..sian anak aku kena paksa bergambar..terima kasih sebab layan ummi ni..huaahuaaa

13 comments:

10 said...

ok... comei sangat... good luck...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

comel btol little fairy ni :)

ibu damia said...

hiks...comel tul eisya dalam pakaian ni....good luck...

p/s: tak berpeluang nak msuk coz dua2 si kenet aku tu tak der baju in costume pun....

[-suziey-] said...

ko mmg kejam..paksa eisya posing ..ekek:p

wei gmbo last tu aku rs the cutest...pd pandangn aku la..hehe..good luck eisya..

pergh dasat la ko..marathon masuk contest ngn tanda paper..superwoman ni..hahaa

CuTeMiUt78 said...

alahai.. sgt la tomey ya amat... memang dah macam little angel dah

MamaDamia a.k.a Haiza said...

comei2....kira costume la ni....gud luck ye

Intan said...

Ok Fara, all checked!

Gud luck to ur cutie pie Eisya in costume.

Thank you for joining...

~BabyIntan~

P/s: Wakaka...mmg kejam lah spi dipaksa2 gitu. Bila fikir2 balik kan fara, kita nie jenis mak2 yg sanggup "berkorban" apa aje demi contest kan. Including myself...wakaka!

Takep lah nak oiii, best aperrr. Nanti dah besar mesti gelak dan senyum tgk perangai mak2 dolu2yg "gila contest" mcm kita2 nie :)

By the way dear, that is a costume as a fairy ;)

Putra Mama said...

comeinyerrr.. cam fairy.. leh jd thumbelina..

shila ariff said...

mmg comel tul eisya ni...geram aunty tgk....mmmmm..nak cubit2 pipi tembam tu...so comel....

p/s: g.luck k...

ibu_arifa said...

salam Fara..
baru sempat nak drop komen.. kelmarin aku tgk jer blog ko.. keadaan tak mengizin kan..

comey nyer Eisya dan costume tu..
kena paksa pun still maintain comeynyer tuh.. kalo anak aku.. dah lama dah melalak.. good luak yer Eisya sayang.

Ena said...

Salam

uwahhhhh... comeyyy nyer.. bak tuan puteri ghupenyer.. Good Luck Yer!!

wina said...

salam kenal fara

eisya sangatlah comel..btl² cam fairy :-)

adda said...

ni boleh menang ni.. good luck