Tuesday, November 3, 2009

Result Baby In Gown..

Alhamdulillah eisya menang lagi dalam contest Baby in Gown tempoh hari..tak sangka menang sebab memang ramai yang join dan semuanya comel-comel..yelah dah namanya pakai gownkan,mestilah comel..cuma kali ni rezeki eisya..terima kasih wat mamaaleiya a.k.a miera sebab anjurkan contest ni..terima kasih juga wat juri yang memilih eisya..Tahniah untuk semua yang join tu sebab memang cutela anak-anak kita kan..bestnye kalau dapat jumpa ngan semua contestant tu..nak pulak kalau semua pakai gown..mesti gempak lah..jom tengok pemenang k..

winner-Nur Aleesya binti Mohd Adzhar

2nd Place - Marea Mysarah binti Marzikmal

3rd Place - Nur Damia Maisara bte Amirudin


p/s:- tak sabar nak cuti sekolah..

13 comments:

ezan said...

tahniah eisya.. memang deserve menang sebab sgt comel.. :)

Azizul said...

tahniah Aleesya !!!

[-suziey-] said...

congratulation eisya....u deserve it..i know tht eisya will win this contest..bcoz she is soooo cute..kalu camni ko soh dia ngorat aQeel aku rela jek terima sbgai menantu..hahahahaah..giler jauh angan2:p

mama tisya said...

tahniah aleesya mmg comel

nieda said...

salam kenal,
Tahniah,,memamg cute sgt..i add ur blog yer

shila ariff said...

wah...bestnya...eisya menang..tahniah syg...

p/s: cuti sekolah sebln lebih...so jeles...huhuhu...

10 said...

wah... manang tempat pertama tu... tahniah2...

lily azliyana @ mama zara said...

Congrats Eisya!!..mmg susah nk celen eisya ni sbb cumei sgt..hehehehe..

mamaAliff @ salmi said...

wah2...comeynyer eisya...geram!!

ibu damia said...

tahniah weiii eisya menang.....kalau lah pemenang ni dapat medal....bertambah lagi koleksi medal si eisya ni ha.....memang patut pun menang coz eisya ni tersangatlah comel...

Putra Mama said...

tahniah aleesya.. mmg cam princess la.. ;)

nadnye said...

mmg comei dan patut menang .. Tahniah Aleesya

Mrs. Adz said...

to all: terima kasih semua k..eisya sayang semuanya..