Wednesday, November 25, 2009

Dah sampai..

Macam dah lama tak update blog ni..bukan malas tapi sangat busy menyiapkan segala keje untuk akhir tahun ni..macam-macam la kejenya..ni pun still kena g sekolah lagi..ade yang belum selesai lagi..sapa yang jadi cikgu sekolah menengah ni mesi faham kejenya macam mane..tak sabar nak cuti ni..nak update blog semua tak semppat..jenguk blog kekawan pun ade yang tak sempat..maaf la kalau tak komen tu semua ye..sempat membaca saje..nanti klu dah free,akan ku jelajah satu persatu k..nak cerita sal eisya pun banyak ni..tunggu bila free nanti la..emm just nak inform kat sini, yang dah dapat hadiah dari kak intan dan baby ibu tu..terima kasih bebanyak ye kat pengajur contest ni semua..sape yang tak suka dapat hadiah kan??

ni hadiah dari baby ibu..yang contest Baju raya tu...eisya dapt top 10 pun dapat hadiah..terima kasih..(leh wat beg syiling g pasar beg ni)



ini hadiah dari kak intan..contest Baby in costume tu..eisya dapat 2nd place..terima kasih kak intan..(leh gantung dalam kete la yang pewangi tu..)siap ade kad lagi..

okla..kena stop dulu..sambung keje lagi ni..aku dah tak sabar nak berblog dengan tenang ni..

Selamat Hari Raya Aidiladha buat semua blogger..


8 comments:

Dilla Ady said...

salam aidiladha mama eisya..

ibu damia said...

nanti dah free2, updated pasal eisya tu...pasal eisya jer tau...ummi ngan dady jangan nak sibuk2 enterframe...ekekekeke....

selamat hari raya aidiladha...

ibu_arifa said...

cantik2 hadiah tu.. tahniah yer Eisya.

hahaha..aku nk tergelak baca ayat ko " dah tak sabar nak berblog dgn tenang" hehehe.. kepala dok memikir kan koje jer.. siannyer..

(weh, sibuk2 pun ko wat lah entry contest baby bertocang tu..sempat lg nih)--jahatnyer menghasut!!

lily azliyana @ mama zara said...

Beshnyer eisya dpt hadiah. ni nak cuti pjg ade plan nk bawak eisya cuti mane2 ker..hehehe

Intan said...

Ur welcome dear :)

Hope u like my pressie...

shila ariff said...

bestnya..eisya dapat hadiah...leh bg ummi gantung dlm keta...

p/s: selamat hari raya aidiladha...:)

CuTeMiUt78 said...

bestnya dapat hadiah.. eemmm takpe.. free nanti blh hapdet blog ni k

[-suziey-] said...

uik..ngape aku xdapek lagi..hmmmm...maklumla bercuti di kampung lama..ekeke;p