Monday, November 9, 2009

Bila suami isteri ??

Nape macam tak puas je cuti ni..sekejap tul masa berlalu..dah keje semula..tapi kena bersemangat keje ni..hihiii..sabtu lepas eisya kena tinggal kat umah ibu..sebabnya ummi eisya,nak pergi berdating ngan daddy eisya sambil meninjau-ninjau telefon baru..opss,nak beli telefon baru ke??kita tinjau harga dulu ye..pastu nanti baru fikir nak beli ke tak..tapi daddy eisya ni,nak beli yang baru je..tunggu green light dari aku..huahuaaa..kena pujuk ummi la encik daddy ye..tapi bukan duit aku tau,cuma kami mengamalkan konsep kena 2 orang suami isteri ni bersetuju dengan apa yang salah sorang nak beli..kalau tak nanti,ade yang jealous ok..bagus tak cara macam ni..pelik skit kan??nak beli sampai 2 sekali kang,tak makan le kami sebulan..kurus la cik kecik tu nanti..sambil memilih tu,sempat la makan sekejap..tapi nak jalan lelama tak boleh la,hati macam teringat kat eisya je..so lepas makan terus balik..rindu kat eisya.....so,aku dah tahu nak cakap pe ni..tengok pic wat sakit mata skit je la ye..

ape kes,nak minum pun ambil gambar ni..ish ish

konon nak bagi muka nampak bujur,tapi hampeh,memang bulat jugak..huaawww

sampai gitu sekali nak bergambar..layan la..

tolong..tolong..ape motif pic ni..aku pun tak tahu ni..tapi bila otak tak betul,macam ni la jadinya..kekeeekeee


6 comments:

Ena said...

wahhh..bestnyerrrr dpt berdating ngan Mr.Hubby kan!! sy pun dah lamer x wat cam tu.. kene luang mase gak niyy..ehehee...

[-suziey-] said...

eh same la kita..aku pn camtu gk..kalu nk beli something kena persetujuan dua2 pihak..tp kalu brg aku aku sorang je stuju pn ok..ekekek:p giler kuasa:D

ibu damia said...

sama lah kiter...something yang need decicion tu mesti discuss dulu, tak kira lah nak buat keputusan apa2 pun...sampaikan nak beli baju budak2 tu pun kena kena bincang dulu..(kadang2 kalau gi shopping sorg2, beli jugak tanpa discuss - tapi leh kira lah berapa kali gi shopping sorang2)..

tak tahan betul ayat yg ko kata nak buat muka bujur tu..hahaha....

Dilla Ady said...

hai ummi eisya..sori lama tak menjengah kat sini..

bestnye berdating2 ngan daddy eisya tu..siap amik2 gambar lagik kan..mesti eisya tak puas hati tgk gmbr parents dia berdatingan tak ajak dia nih..hikhik

ibu_arifa said...

amboi..jelesnyer aku tgk.. bila pulak aku nk ber'dating' mcm ko nih..

nampak mesra lah korang nih, mcm gaya mula2 kawen jer..

CuTeMiUt78 said...

ha'ah.. bagus gak kan mengamalkan konsep camtu.. hik..hik..hik.. tu apa kes tunjuk kaki tu