Friday, November 13, 2009

Berita terkini!!

Emmm tensionnya sekarang ni..dah la tengah sakit kepala ni..kertas lak banyak belum bertanda tu..rasa macam nak tido je..Sabtu pulak ade meeting..eii tak habis-habis meeting..mak oi,bila keje nak siap ni..eisya pulak sekarang ni,nak ngan ummi dia je..tengok ummi tak ade je nangis..nape lak si eisya ni..dah nak besar ni semakin manja lak..tapi aku suka..hihiii..aku leh lepak-lepak ngan eisya sambil tu daddy eisya yang tanda paper..hahaaahaaaa...bagus tak aku..dapat suami mithali betul kan!!..daddy nanti ummi bawak pergi holiday ye.. ayat memujuk huhuaahuaaa..tapi sekarang ni,kalau tak jumpa eisya sekejap memang rindu la..kalau kat sekolah tu,asyik ingat bila la nak balik ni..tak puas main ngan eisya..nak pulak sekarang ni semakin banyak keletah dia..memang menghiburkan betul..love u eisya..hah!!nak tengok eisya cekci tak..alah kecik-kecik tak pe la,skit je cekci ni..dah besar jgn wat macam ni ye nak..

cekci tak??ish..ish..anak sape la ni..hihii


p/s:- cepat la skit dapat gaji..leh la hilangkan tension ni..

11 comments:

ibu_arifa said...

salam Fara,

byk lagi ker paper tu? awat tak pos kat aku sikit, tak syok lah ko 'sunyi' jer cam ni..nak kacau2/menyakat2 ko pun aku takut...hihihi

cepat2 lah habis tanda paper tu...

bagusnyer Mr.ADZ nih...kalo laki aku...jgn harap lah..

kg aku dlm kawasan kubang pasu, ada keluar tv masa berita aritu. umah mak ayah aku ok..cuma bila banjir ni, susah nak gerak ke mana2 lah..asyik hujan jer.

Intan said...

Cekci tu...phewittt!

Eisya sama lah ngan arissa. Chalit sikit!

Dia nak kat intan je manjang, sometimes je nak kat daddy dia kalo kat rumah. Tu pon time nak main ngan time tgk citer dia kat laptop.

Kalo p jenjalan lg lah teruk, siap melalak tu kalo ayah dia pegang tgn or dukung, as if mcm "eh sape lak mamat nie...tak kenal aaaa...nak pegang2 lak arissa....IBU!!!!". Spi hubby ckp dia malu bila arissa buat cam gitu...ekeke.

Bestkan fara, rasa diri ini penting gilozzz bagi depa :) Tapi kesian gak kat hubby...

[-suziey-] said...

yezzaa dh bole komen kt sini..hehe..auww..seksi u..aQeel tgk xkelip mata ni..ish ish ish..ekekek:p

hahaha..ko snap sket gleagat2 eisya tu..aku confirm mmg best tgk gelagat dorang kan..ade je bnede baru..

bgs ko dpt suami mithali gitu..siap tlg tanda paper..hehe..

adda said...

wah mmg seksi esp tang perut.. tembam eisya ni rasa nk gomol ajer

10 said...

wowowowowowowooooo... cikgu2 skrg mmg sibuk kan? dok tanda ketas peksa ya... keja jgn x keja... tinggal bape ari je lagi nak cuti panjang ni... kak farah kena jaga peksa spm x nanti?

amboi eisya comei ni seksi meksi la...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

wahhh...owg 1st nih yg komen!!

amboi cekci nyer ank dara awk!!

ibu damia said...

cekcinya eisya....tak pe cekci masa kecik2...lagipun comelll apa..


wah wah fara..sejak bila your hubby tukar profession n...tapi bagus...boleh jadi suami mithali ni...

best lah ko tak lama lagi cuti sekolah...boleh cuti....aku?? masih dengan duniku jua...huwaaaa...

nieda said...

tetap comel..saper keja gov sengkek lah, hari tu dpt gaji awal

Diana said...

salam Farah..

teringat blog farah..comey n putih gebu aleesya..meh la jengok dan jadi follower kat sini..baru je nak berblog balik http://azimaimandini.blogspot.com
jemput gak kawan2 yg lain, memeriahkan suasana..

Ena said...

Halalaa.. tembam nyer eisya nie.. nak cubit pipi sikit.. gerammmnyer..
x per2.. nanti dah nak cuti sek. pastu leh la rehat & g vacation kan..

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. putih gebus betul eisya ni tau..