Thursday, November 26, 2009

Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10




Oh tidak!!aku terpengaruh ngan ibu arifa a.k.a min ni untuk join contest Siti Sifir ni..Contest Anak Dara Ku Bertocang..jangan banyak cite, kita tengok pic yang di pertaruhkan..

Nama: Nur Aleesya binti Mohd Adzhar
Umur :1 Tahun 1 BULAN
Tarikh Lahir : 09 Oct 2008

suka jugak bertocangkan rambut eisya ni..sebab rambut eisya dah panjang sekarang..lagipun nampak comel kan kalau budak-budak sebaya eisya ni bertocang..cute gitu..boleh hias dengan aksesori yang lain lagi..nampak lagi maniskan..

hadiah contest ni ditaja oleh Fitrah Cinta...terima kasih..kalau dapat CD best jugak..hiiihii

8 comments:

ibu_arifa said...

wah..wah..dah join contest ni yer..bagus2.. pandainyer ko pilih gambar...so sweet Eisya senyum dlm pic nih.

yer lah kalo kak Sari kasi CD kat ko kan, sure best beb-sbb ko pun bukan ada CD lg..leh lah try kan..

good luck yer..

(habis lah Dalila bersaing dgn Eisya yg 'hot'& 'glamor' nih :P)

Intan said...

Gud luck si "comel bertocang" :D

Admin said...

betul tu Farah..nak berblog dengan tenang..tapi masalah lagi..turn nak guna laptop dengan hubby (syok tul dia main game baru)...bleh ke kalu dini nak masuk contest tu..hehehe

ibu damia said...

good luck again...

nampak gaya yg ni ader harapan menang..lebat betul rambut eisya yer...

CuTeMiUt78 said...

hik..hik.. cute je tgk muka dia duk gelak camtu.. good luck ya

[-suziey-] said...

hmm aQeel ade gk gmba bertoncet..agk2 kalu menyamar bole lepas x masuk kontest ni..hahahaha:p

Sitisifir10 said...

Eisya menang ni hehehe...sila emailkan alamat dan no telefon ye...esok saya nk anta adiahnya...

Sari said...

tahniah eisya n mamanya...
tq join contest...
ble msuk contest lain plak lps ni..