Friday, November 20, 2009

Eisya..eisya..(1st video)

hello..aku adalah orang yang tak sedar diri.keje berlambak sampai tak tahu nak wat yang mane satu tapi ade hati nak nak updat blog..tu yang hubby aku marah ni..daddy jgn marah ye..saje je nak try upload video..lagi pun kawan-kawan lain dah banyak video,aku jugak yang tak sempat nak snap..lagi satu nak bagi auntie eisya yang kat Qairo tu tengok eisya..auntie chep,miss u la..nanti eisya kumpuk duit pergi sane ye..

actually eisya dah mula boleh berjalan sendiri tapi slalu kita yang kena dirikan atau kena ade sokongan.tapi sejak isnin hari tu,dah mula leh berdiri sendiri...sampai meneran nak berdiri tu..kena push badan dia tu kan..emm tersenyum gembira la ummi eisya ni sebab anak orang lain dah leh jalan semua..eisya baru nak mula..tapi ummi tahu satu hari nanti eisya mesti boleh jugakan..usaha lagi ye eisya..




p/s:-min,yup eisya dah potong rambut skit..aku kerjakan..

8 comments:

ibu damia said...

yea..yea..aleesya dah boleh bangun sendiri...suka lah tu ummie dia...tapi ingat nanti kalu dah pandai jalan betul2 dan dah boleh lari2 nanti, mahu penat ummie and daddy eisya kejar ni...

10 said...

waaaa... usaha tangga kejayaan... go eisya gooooo... up...up... pandai... dh nak boleh tu... lepas ni bersedia la ummi eisya tuk tempuhi ragam baru eisya ni...

Putra Mama said...

tahniah eisya.. berjaya gak berdiri sendiri... kene byk praktis lg.. ;)

sharifah syahirah TSM [chep] said...

hoho..
eisya! go go...
nnt balik mst eisya dh pandai lari..
puaslah nak kene kejar sana-sini bile gi shopping..
nnt pantang nampak kucing, habis dia kejar,,,,

miss u too muchhhhh eisya... =)

ps: ummi gi cina kan esok...eisya suh la atok beli brg2 byk2...

Intan said...

Go eisya go eisya go eisya!!!

Sure boleh nya...cepat2 sikit jalan ye sayang, mummy dan daddy tu dah tak sabar nak berlari bersama :)

Ummi Muiz said...

salam ummi eisya..akhirnyer jumpe juga blog ummi eisya nieh..hiks.. wah eisya da bdiri sendiri yerk..chayuk..pastu msT ummi n daddy ponattt kejar eisya..hiks...

ibu_arifa said...

Salam Fara,

syoknyer..tgk Eisya dah pandai gitu..bersungguh2 dia kan..

Eisya, cepat2 jalan yer sayang, nnt senang ummi nak bawak kuar berjalan2 nnt.

MeL said...

good job eisya sayang..! comel nye dia berdiri pastu gelak hehe ;)