Wednesday, November 4, 2009

Jawapan anda??

konon-konon nak join contest baby in blue tu..tapi eisya tak ade la baju yang cantik warna biru..yang ade baju tido je..ni pun mak sedara eisya yang bagi..ni aku postkan pic eisya dalam baju tido tu..rasa-rasanye sesuai ke masuk contest pic berbaju tido ni??


11 comments:

ibu damia said...

jawapan aku semestinya pilih gambar no 1 coz aku nampak kotak yg aku bg present at eisya hari tu ....hahahahaha...tak der lah.... serius gambar no 1 tu nampak cun melecun dengan senyuman eisya tu..gambr no 2 tu pun ok gak, tapi kain pelikat n baju merah sapa lah sibuk enterframe dalam gambar eisya ni...

ibu_arifa said...

haa..kan aku dah ckp ko dah publish aritu.. yo yo jer kata aku mimpi :P

aku rasa ok jer..lagi pun semua pic ni menjadi=cantik jer... kak eliza(penganjur) sure terima punya..



cantiknyer umah ko fara...

lily azliyana @ mama zara said...

aiyooo..eisya pakai baju tido pon cute sangatla..hehehe..sume gmbar cheeky2. suke sume esp gmbar yg berdiri kat sofa tu..

ok jerk ummi eisya..leh antar gmbar eisya utk contest tu. mane tau ade rezki lagi..=D

Intan said...

Intan suke yg 1st pic tu...cute dan comel je eisya :)

Ummi Salsabila said...

good luck..confirm le mng lg ni..aleesya sgt comella..

mama tisya said...

ok aper gmbr eisya pki bj tdo biru ni..sweet & comel je....bole je join..mmg baby girl jrg2 ada bj biru kn..kita pn tgh cr gmbr tisya yg mn ok utk contest ni cz tk byk gk color biru...pinky2 byk ler...ehehhehe

shila ariff said...

dia tak syaratkan pakaian jenis pe kan?? yg pentingnya kaler biru kan?? aku suka pic no.2..ceria n comel....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

yang pic ketiga tu :)

[-suziey-] said...

hhohoho..comelsss..aku suka no 2..sgt ceria n comel..hehe..okla..eli xkata xleh pakai baju titon..ekke:p masuk2 wei..

mama uzma said...

mama uzma suka semua..hihi...
iesya ni comeyyyy sgt2...
nak cium2 je...hihi

nunya said...

dah cantik sangat dah baju neh kak farra=>