Thursday, November 19, 2009

Cerita Ceriti

Minggu lepas ade meeting guru,balik je meeting tu,ape lagi terus pergi ke kenduri kawen.. Selamat Pengantin Baru Buat Ell.. kawan dekat tempat keje lama,dah selamat mendirikan rumah tangga..akhirnya bersatu gak akhirnya..dulu memang close ngan ell ni..macam-macam kitaorg share cite..sekarang pun still contact lagi tapi tahun depan ell dah nak pindah kl..ikut husband la..tinggal la daku kat JB ni lagi..hilang lagi sorang kawan yang dekat..sob..sob..Buat Ell,moga berbahagia hingga ke hujung nyawa dan cepat-cepat dapat baby..kata suka kat eisya kan..hah,apa lagi tunggu tu ..blaja jadi mak pulak ye..kitaorang lak sempat la bergambar ngan pengantin..kenangan tu..

inilah pengantinnya..lawa ell masa ni..

sebab nak cepat,pic pun dah tak cantik..eisya monyok sebab ngantuk..


konon nak buat macam pic suram,sekali entah pe jadi ni..

pengantin tengok syok bergambar

balik je kenduri tu,terus pergi ke Jusco Bukit Indah..saje buang masa jalan-jalan..hihii

otw nak ke kereta..eisya dah mengantuk sangat ni..


muka dah ngantuk..senyum pun tak nak


ni muka segar skit sebab sempat tido sekejap dalam kete..tapi susah lagi nak senyum

eisya sekarang ni dah pandai nak mintak naik benda ni semua..kalau tak pergi nanti dia akan menjerit ok..so sebab dah menjerit tu,layankan aje la..


amboi!!sempat menjeling lagi tu..ibu melayankan anaknya..


sape nak ikut eisya??jom kita jalan-jalan


p/s:-
-tak sabar nak tunggu minggu depan..nak balik kampung..
-suziey,jangan mare ye..

12 comments:

ibu damia said...

ko balik kuantan ke? tak banjir ke?
balik berapa lama? wahhh...best la ko hujung minggu ni cuti sekolah....boleh cuti sakan....

Mrs. Adz said...

aku balik kejap je..lagipun kena keja sampai 25 ni..lepas tu maybe kena dtg lagi..byk keje la

e.l.i.s.s.m.i.e said...

cepat laa nanti dapat timang anak pengantin tuh..sebab org tua2 kata kalo dukung anak orang time bersanding cepat dpt anak..hahahaa

shiemz said...

Santek pengantin nyer... baby eisya pun somel sgt..... :D

ratna said...

pengantin, pelamin, baju pengantin semua cantik.. up to date..

Putra Mama said...

amboi.. eisya ni dah jd gf Aqeel ker?? okla tu samer chomel.. ;)

ibu_arifa said...

salam Fara,

selamat pulang ke kg yer nnt..
comey lah Eisya w/pun tak senyum gitu.. bulat mata mcm mata Fara kan.. baru potong rambut yer..

10 said...

lawanya pengantin... sama cantik sama padan...

eisya x nak senyum ek... dak2 kalo ngantuk mmg camtu kan... bolayan...

oooo... dah pandai mintak jugak ek... layan je la... bestnya naik keta... ajak aqeel ja ke? hihhihiii...

shila ariff said...

wah...jelesnya..ko dapat cuti sebulan...huhuhu...apa plan cuti sebulan ni??...leh le jaga eisya sepuas-puasnya kan???....jElessssssssss.....sob sob sob...

sharifah syahirah TSM [chep] said...

tahniah kak ell..
nak balik kg ke?
bestnye, nak ikottttt....
nak balik, nak minum air tropicana twister...! kat sini xde......

kumpul2 la duit, bwk iesya dtg mesir nie... =)

[-suziey-] said...

waa tantek la pengantin..tema dia tantek..

amboi eisya nk bw aQeel dalan2 naik car ye..hehe..best tu:pxyh pkaai helmet..ekekek:p

neezareef said...

suke la tema bj pengantin..klasik arr color dier..dulu2 time kita tade kaler gini