Wednesday, October 7, 2009

Si Comel Berbaju Raya Contest

Beri laluan dulu pada contest ye..sebabnya nanti kalau dah lambat takut tak sempat lak..ade masa ni kita join dulu ye..Si Comel Berbaju Raya Contest ni dianjurkan oleh BabyIbu..Jom follow syarat-syarat dulu..

----------------------------------------------------------------------------

Cara Penyertaan
Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls)
  • Pertandingan dibahagikan kepada dua fasa:
  • Fasa 1: 23 September 2009 – 15 Oktober 2009 - Semua peserta submit gambar Si Comel Berbaju Raya.
  • Fasa 2: 16 Oktober 2009 – 31 Oktober 2009 - Top Ten akan dipilih. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian.

Syarat Penyertaan

  • Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda
  • Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
  • Membuat entri mengenai contest ini diblog anda
  • Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu)
  • Sila nyatakan nama si comel dan umurnya
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified)
  • Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.
--------------------------------------------------------------------------------

Nama : Nur Aleesya binti Mohd Adzhar
Umur : 11 bulan 4 minggu
Kategori : B (GIRLS)

Gambar ni diambil masa hari raya pertama..eisya bangun pagi masa ni..tu yang muka dia kurang skit nak senyum..ngantuk lagi la tu..tapi kena gak bergambar ye..lagipun ini pilihan kawan-kawan daku yang sudi memilih pic yang sesuai..senang keje daku,tak yah nak pening pilih gambar..hihiii..

nak tahu tak pe hadiahnye..kita intai sape yang sponsor untuk contest ni ye..
--------------------------------------------------------------------------------
Bagi Kategori A:

Hadiah Pertama
-Casual Meg daripada Gin & Jacqie
-Necklace by S daripada Sherry
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga
-Eyeko: Silver shopper (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Bagi Kategori B:

Hadiah Pertama
-Colorful Sally daripada Gin & Jacqie
-Pretty Birdie Earrings daripada Niko
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga
-Eyeko badges and postcard set (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Misteri
Terdapat hadiah misteri khas untuk referrer terbanyak sepanjang tempoh contest (diadili guna Google Analytics)
---------------------------------------------------------------------------------
hah,dah siap syarat semuanya..tunggu je la resultnye nanti..tapi kena ade undian untuk pemenangnye..layan je la kan..:p..


6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

good luck!!

10 said...

cantek2... good luck ek...

shila ariff said...

wah..comelnya eisya...mama doakan eisya menang ye...

[-suziey-] said...

good luck wei..mmg cung gmbo tu..hehehe..

Dilla Ady said...

alahai comeinye la eisya ni...mintak2 eisya menang le ye tuk contest nih..

gud luck okeh sayang..

azzamoro said...

good luck for this contest..:)