Tuesday, October 20, 2009

GeMpAQ!!.....

Pe yang gempaq tu??Jumpa lagi kita..best jumpa geng baru ni..tapi jumpa siapa ni..dah la nama ade yang sama,lahir pun bulan yang sama..dan juga comel pun sama-sama..suka..suka..

Yang sebenarnya pada sabtu yang lepas 16 oct, we all satu family berjumpa lagi dengan aleesya dan ibu damia@ayu ni..kali ni ke birthday party Damia Aleesya pulak..best la birthday parti aleesya ni..ramai orang datang..happening je..siap ade konvoi kete lagi datang..cayalah Aleesya..rumah aleesya pun cantik..banyak frame-frame gambar kat dinding..rajin ibu aleesya ni hiaskan rumahnya..tapi aku tak la ambik pic frame-frame tu..kang ibu aleesya ni cakap,ape kes datang rumah orang pastu nak ambik gambar hiasan dia lak..bukannye aku ni eric nak wat macam deko-deko tu..kekekeee..kita tengok gambar terus je la..jommmm

nampak tak siapa yang di dalam laman rumah tu..itulah ayu,ibu aleesya..tengah sibuk nak potong kek untuk tetamu la tu..

cute tak birthday girl ni..memang cutekan..suka bergambar aleesya ni..

hari tu kan tak sempat nak bergambar berdua,so kali ni kita bergambar sama k..aleesya with aleesya..tapi kenapa damia aleesya pandang aleesya macam pelik je??maybe dia cakap sape la ni yang cute dan chubby ni..hihiii..puji anak sendiri ni :P

aik,pandang mana tu??pandang kamera lagi satu ye..maklumla kan,glamour girl berdua ni..banyak la kameranye..hihiii

taraaa..sila jangan meluat ye..kali ni kena la bergambar dengan ibu-ibu girls tu ye..2 aleesya, ayunie,ummieisya dan ibu damia..para-para bapa tak boleh join ye..duk kat luar rumah je tau..huhuu

hah,dah tahu siapakan aku jumpa..ayu,nanti kita jumpa kat luar lak ye..kita together-gether lagi k..


p/s :-
aleesya tengah batuk dan selsema sekarang ni..dah berapa kali muntah..moga eisya cepat sembuh

8 comments:

ibu damia said...

cepatnya upload.....huhuhu...tak berkesempatan lagi la nak upload...bizi dgn program budak2 f3...tapi akan ku gagahi juga untuk upload.....(time ni -1:15 am - daku dok sibuk edit gambar masa birthday tu, mata dah merah ni)

weiii..sempat lagi memerhati gambar2 dirumah ku yer..daku n anak2 + ayah damia memang suka bergambar....kat tingkat atas tu pun ader ruangan gambar, bilik aleesya + ayyunie pun banyak gambar...gila bergambar weihhh....

p/s: kesiannya eisya...ko dah bawak eisya gi jumpa doctor lum?..apa punca dia muntah??? daku doakan semoga eisya cepat sembuh....harap ko + hubby ko sabar yer...

p/s: btw ko + hubby ko memang cool.....aku + ayah damia happy jumpa member macam ko + hubby ko..hope next time leh gather2 kat luar lak...barulah x sibuk nak layan tetamu...hahhahaha...

ibu_arifa said...

hahaha...sori yer pn.fara, jgn terasa ek! ni aku rasa first time ada pic Eisya dok sebelah baby/kawan yg lebih kurang sebaya dia...tp nampak sgt si Eisya ni bam-bam. hahaha..geram aku tgk!

Eisya tak sihat yer..
kesiannyer..semoga cepat sembuh yer Eisya..fuanggg!!(aunty min jampi sikit yer)

EIJAM'S FAMILY said...

huhuh best kan sekali dah jumpe mesti ler jumpa banyak2 kali kan.. ukan ape boleh rapatkan hubungan antara blogger... huhuhu besar birthday party si damia aleesya tuekan..

psst:
aleesya cepat sembuh tau

UmiDAnisH said...

tomeinya dia, jom join contest umidanish

[-suziey-] said...

waaaaa aleesya jmpa aleesya lagi..besday pn dekat2 jek..hehe..best best:p mmg comel pn dua2nya

[-suziey-] said...

semoga eisya cpt sembuh,..wei ko jgn miss bg mkn ubat..

ilLa said...

comey

Putra Mama said...

berbeza sungguh aleesya berdua nie.. sorng bam bam, sorng kus kus.. ;)