Wednesday, October 14, 2009

MamaTisya Duit Raya Giveaway


Duit raya..duit raya..sape nak bagi duit raya ni??..Ala siapa lagi kalau bukan si ibu tisya iaitu digelar MamaTisya..bestkan kalau dapat duit raya ni..sekarang kan dah jadi ibu,mesti orang dah tak bagi lagi duit raya ni..sebab tu lah semangat nak join MamaTisya Duit Raya Giveaway ni..Kalau la ade rezeki kan best..ala nak join pun senang je..jom tgk syarat-syaratnye k..

-----------------------------------------------------------------------------
syarat-syarat sgt senang & mudah :

  1. Terbuka kepada smua blogger
  2. Buat 1 entry & pastikan STICKY MODE smp 14 oktober 2009
  3. MamaTisya Duit Raya Giveaway (hanya tajuk ini yg diterima)
  4. Add banner di atas di sidebar blog anda
  5. Pastikan ada link MamaTisya (no link back will be disqualified)
  6. Seramai 5 org blogger bertuah akan dipilih melalui RANDOM ORG
  7. Sila tinggalkn nama & email anda di cni
  8. hanya yang memenuhi syarat-syarat ini sahaja yg akan layak
  9. Keputusan akan diumumkan secepat yg mungkin
  10. Duit raya tersebut akan di bank-in trus ke akaun bank anda nanti
-------------------------------------------------------------------------------

hah,senang je kan..ape lagi kawan-kawan blogger semua..jom kita semua meriahkan giveaway ni..

p/s:-Sticky Mode--N3 terbaru di bawah ye..





4 comments:

EIJAM'S FAMILY said...

gud luck... nantie klu dapat duit raya tue kasi sinie sikit yerk...

adda said...

bestnyer dpt duit raye hehe

[-suziey-] said...

ok nnti aku join..huhu..slalunya aku xbertuah:p

[-suziey-] said...

kalu bertuah dpt duit raya tu bank in sket kt aku tau:p