Monday, October 19, 2009

~Bergaya~

Kali ni nak post pic eisya menggayakan baju yang eisya dapat daripada kawan-kawan blogger ummi..satu dari min a.k.a ibu arifa dan ayu a.k.a ibu damia..tapi sebenarnya hadiah dari min ni dah lama dapat..cuma belum wat n3 je lagi..(sorry ye min..)sebenarnya nak tunggu eisya pakai baju tu,baru nak wat n3..so masa nak pergi open house hari tu,bergaya la eisya dengan baju yang min bagi tu..cantik dan bergaya lagi eisya..baju yang ayu bagi tu lak,pakai pagi tu..pun bergaya jugak la eisya ni..kita tengok gambar k..


baju dari auntie min



kita main dulu la ummi


cantik tak senyum macam ni??


macam gaya model tak??


amboi!!menjeling lagi cik kecik ni..



baju auntie ayu bagi..



hah,macam ni boleh??


terima kasih buat ayu dan min..

8 comments:

ibu_arifa said...

cantiknyer Eisya pakai baju tuh.. harap Eisya suka yer dgn baju tuh..
geramnyer tgk mata eisya nih..

bak sini jap nak pinjam bulu mata lentik tuh..tergoda you!

Intan said...

Ala laaa cantek nya gaun yg min bg tu! Kena lak dgn eisya...nie boleh submit entry "baby in gown contest" nie!

Farra, jom join my giveaway "Cute Baby in Costume Contest" lak :)

shila ariff said...

alahai eisya..pakai apa pun nampak comel...rasanya eisya ni macam rupa ayah dia la....

adex-aieda said...

cantekkk r eisya...
pp gebu....

10 said...

amboi... comei2 eisya... cantek la gaun tu.. sesuai sgt... baju pink pun cantek... kena la dgn eisya yg gebu2 ni... geramnya... tembam2 ni...

lily azliyana @ mama zara said...

Alahai..mmg sweet sgt la eisya bergaya dgn baju baru. sesuai sgt die dgn gaun first tu. dhla pndai posing..lnkali leh jadi model majalah bby ni..hihi

ibu damia said...

ehhh...muat ye baju yg kita bagi tu...tapi kita memang dah pilih saiz 12 - 18 months kan....

sweet nyer eisya pakai.....alah...dah budak comeyy tu pakai apa pun cantik....

p/s: huhuhu...bizi tgh melanda....tak sempat nak buat entry yg kita jumpa lagi kat birthday party aleesya..

[-suziey-] said...

auwww cekci la eisya pakai baju pink itu..gaun putih itu sooooo sweet..padan dgn aleesya yg comel..