Saturday, October 17, 2009

~MANGSA BULI CONTEST~


Opps..nak masuk contest pulak ye..lagipun terjumpa pic eisya yang kena buli hari tu..sesuai lak ngan contest ni..so tunggu pe lagi..jom reramai masuk contest mangsa buli  ni anjuran mommy qastalani ..date line 19 oct..



 Nama : Nur Aleesya binti Mohd Adzhar
Umur : 1 tahun

pic ni diambil masa hari raya yang lepas..masa ni pergi ke rumah tok sedara kat kampung daku sebab ade wat kenduri arwah..so ramai la orangkan..eisya lak asyik nak ke hulu ke hilir je..sibuk nak kacau orang tengah duduk..tak takut tu..last2 daddy eisya panggil dan daku nak pegang dia..boleh lah daddy pusingkan kepala eisya dan pak sedara eisya lak wat tangan macam tanduk kat kepala eisya..mak sedara eisya leh lak ambil pic ni..kesian tul eisya masa ni..memang kena buli habis..tak sempat ummieisya nak selamatkan anaknya..tengok la tu,dengan muka terkejut lagi..kesian anak aku..ish..ish..


ok selesai..semua syarat dah follow..kita tengok sape yang kena..




6 comments:

Intan said...

Cute lah pulak eisya kena buli jadik "minnie mouse" nie...gud luck ye sayang :)

EIJAM'S FAMILY said...

ya betul mmg cute..auntie pun doakan aleesya menang yerk.. gud luck

Putra Mama said...

besarnyer mata die.. walopon kene buli still momey... eisya dah ader gigi lum??

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. tomey je eisya kena buli ya.. good luck k

[-suziey-] said...

good luck eisya..sian kena buli..ekekek:p

karipapsayur said...

amboi. menjegil bijik mata. takut auntie! TQ okay join contest