Wednesday, October 14, 2009

2 Aleesya Berjumpa

Ok,kali nak cite pasal yang jumpa blogger tu lak..Sape tu ye??ade yang dah tahu kan..pasal kawan ku itu dah post dulu..hihiiii..best jugakkan jumpa kawan di alam maya ni..dah la nama anaknya pun sama..ejaan pun sama ga tu..Masa birthday eisya tu,dapatla eisya jumpa ngan Ibu Damia ni..memang sangat cute la aleesya ngan ayunie..aleesya lagi berseri ngan baju kebaya yang dia pakai tu..dah jatuh cinta kat baju tu..siap dah nak order tu..huhu..Ibu damia aka ayu ni,sangat peramah dan mesra orangnya..husband dia pun sama gak..senang cite leh la berjumpa lagi lepas ni..satu batch rupanya kitaorang ni..Sama-sama student UTM..leh jadi reunion student UTM dah..tapi pic tak sempat ambik banyak..sebab dah sibuk bercerita je kan..nak ambik pic aleesya ngan aleesya pun tak sempat..nanti lah kita jumpa semula ye..nak kenal orangnya tak??jom tengok..


hah,dah kenal siapakan..daku siap pegang muka eisya la tu,suh dia pandang kamera..budak bad mood skit sebab ngantuk masa tu..

gambar 2 family berjumpa ye..satu family berbaju pink,satu family lagi berbaju putih..cantik tak combination warna tu..hihiii


wat ibu damia,terima kasih sebab sudi datang..moga lepas ni nanti kita leh jumpa lagi..leh tambah kawan lagi..

p/s: bilalah leh jumpa blogger yang lain lak ni..


8 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

sama2 UTM ker..
ummi esiya fakulti pendidikan eh
batch tahun brape..

sy dulu pon utm..
fakulti sains batch 2000-2004..=)

[-suziey-] said...

tu la ko dok jauh sgt..kalu kat sinin bole jmpa aku plak..ekek:p

adda said...

wow bestnyer jmpa kawan2 blog.. kite ni tah bila baru leh jmpa kan

10 said...

ya... combination yg agak menarik... huhhuhuhuhuhuuu...

CuTeMiUt78 said...

eemm... bila la turn kita nak jumpa gak kan

ibu damia said...

hiks...daku nampak diriku dalam pics mu....glamer gitu....

ah ah lah...baru perasan... combination pink + white nampak menarik kan...

hope boleh jumpa lagi...kali ni kita jumpa kat JUSCO ke, kat Restoran ke...or somewhere ok....lagi meriah rasanya 2 2 aleesya ni berjumpa...

shila ariff said...

hah...bila le kita leh jumpa ni..aku mlm ni nak drive ke kuantan..tggu ko blk kuantan..baru le dpt jmpa gak...

Intan said...

Dua "A" yg sgt chumel :)