Sunday, October 4, 2009

Aleesya Oh Aleesya

Kali ni nak post pic eisya yang berbaju kurung time raya hari tu..eisya ade 2 pasang baju kurung..warna hijau raya pertama,purple raya kedua..jom tengok pic eisya..

eisya bangun awal masa raya pertama tu..macam tahu je yang hari tu kena bangun awal..senang skit kejekan..tak yah nak kejut..

baju dah sopankan..tapi nampak kaki la..

tunjuk gelang raya ke cik eisya..

amboi!!sukanya dia..

raya ke dua..sebelum pulang ke kampung di Temerloh..


yuhu..pose lagi..


konon, nak duduk kerusi sendiri masa ni..macam la dia tu besar sangat..

tengah2 nak main,tiba-tiba eisya baring macam ni dah senyap je..la,dah tido rupanya..penat sangat berposing la tu..hihii

ops..dah alang2 post pic eisya ni kan..nak minta pendapat skit la pic mana yang sesuai masuk contest BabyIbu tu..

11 comments:

ibu_arifa said...

comey nyer..geram tgk Eisya nih..mau dipakai segala gelang rantai,sepit dan cekak rambut tuh.. anak aku- puas dah aku try, menangis dia nak minta buka atau cepat jer tgn dia capai benda tu terus buang.,,nyesal tak latih dari kecik2 lagi.

aku cadang kan pic no.2 tuh..manis sangat :) good luck yer Eisya sayang.

MeL said...

pic yg no.2 tu cute stg2..hihi penat sgt ye eisya smpai ttdo? mika pn salu cmtu, klu da penat sgt main panjat2 ke ape tiba2 landing senyap terus ttdo ;P

ummiaqeef said...

sumer cute..pic no.2 tu la sesuai..gud luck ya..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

comeinya berbaju kurung..eliss vote pic no 2 tu!!!

Intan said...

Sama gak setuju ngan pic no. 2 tu. Geram tgk eisya siap ngan aksessori bagai nih :)

10 said...

amboi comelnya berbaju kurung... ada cekak, sepit, rantai dan gelang lagi...

pilih gambar no 2 tu...

ZiE FAUZi said...

zie pun setuju gak pic no.2 tuh...comel bangat...

ibu damia said...

pic 2 lah weii.....swet jer si tomei ni....insyaallah conform leh menang punya.....


p/s: huhuhu...daku pun nak join gak..tapi apakan daya semua pics telah terkubur begitu sajer....harus aku godek2 pics dlm HP ni...

[-suziey-] said...

waa both pics are beautiful..sgt tomey eisya berbaju kurung.i like...hooh..tambah layan dgn lagu langkah seiringan ni..perghhhh lyn..lentok mcm eisya dlm gmbr tu..hahhaa..

Dilla Ady said...

hai ummi eisya, salam kenal..

btul la ckp diorang..pic no 2 tu yg paling comey skali..bagusnye eisya nih nk ye die pakai segala aksesori bagai tuh..kalu ank dilla konpem ngamuk nk tanggalkan..

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik..tomey je eisya berbaju kurung.. skkkee tgk gambo eisya yg kedua ngan yg ketiga tu.. tomey sgt