Tuesday, October 13, 2009

Party..Party..Birthday Eisya

Eiii tak sempat nak update awal2 pasal birthday party eisya ahad lepas..badan sangat penat dengan masa yang ade diperuntukkan untuk tido..recover balik energy..hahaha..minggu lepas daku 7 hari bekerjakan.. lagipun tgh 'kawan baik' datang ..alhamdulillah ramai jugak la yang datang birthday eisya tu..sampai ke 10 malam pun still ade orang yang datang..rezeki pun masih ade lagi masa tu..terima kasih la pada yang sudi datang walaupun dah lewat..suka sangat eisya melayan semua tetamu..tapi eisya masa petang tu,dah tak nak pakai ape2 lagi kat kepala dia..maybe dia rimas agaknya dengan ramai orang lagi..kita bercerita dengan gambar lebih menarikkan..jom..


hahahaaa..inilah hasil kerja aku..konon macam stage utama la ni..dah macam tadika dah daku rasa..sekali sekala jadi macam budak-budak best jugak kan..

tak sempat nak ambik gambar makanan la..ini je yang sempat ambik..tapi makanan utama semua belum sampai lagi masa ni..(order je ye)

inilah antara student ku yang datang..ade la dalam 40 orang kesemuanya..seronok betul diorang ni melayan eisya..sampai eisya dah tak nak daku dukung lagi..

ini eisya dengan ibu dia..rajin tul ibu eisya melayan eisya..daku melayan tetamu..eisya tu,tengah belajar berjalan..dah boleh skit2 dah..usaha lagi ye sayang..

inilah cupcakes dan kek aleesya..pic minnie mouse ye..

tengah nyanyikan untuk eisya..eisya siap tepuk tangan lagi..suka sangat orang nyanyi kan untuk dia tu..

eisya yang nak potong kek sendiri..pandai ke sayang??

antara tetamu yang hadir..yang baby tu baru je 2 bulan..handsome tul si Ra'in tu..eisya geram tengok baby tu..siap tepuk2 lagi suh baby tu tido..pandai eisya tidokan adik ye..

inilah birthday girl..asyik nak main je..tengok tu,tersenyum gembira

birthday girl dengan bodyguardnye..cousin eisya tu suka sangat layan eisya

family Nur Aleesya

inilah antara hadiah yang eisya dapat..terima kasih semua yang bg hadiah pada eisya..


opss..sebelum tu hari tu ade jumpa sorang blogger..nanti kita tengok next n3 k..


16 comments:

ibu damia said...

Memang meriah birthday si tenet comeyy tu.....rugi lak rasanya dtg awal.....tak pe2 nanti kita repeat ok....

p/s: sebenarnya terliur nak mkn puding yd ader topping kiwi tu, tapi segan wehh....aci tak gitu?

[-suziey-] said...

fuiyooo meriah tu besday party itu..cuppies itu sgt menarik..huhu..jauh la sgt..kalu kl dh terjah dh..ekek:p

hadizam said...

wahhh..happy nya eisya....
selamat hari lahir yg pertama eisya..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

meriahnya...banyak lak hadiah tu :) murah rezeki eisya :)

shila ariff said...

hapi 1st besday eisya....semoga dimurahkan rezeki....

Miela77 said...

Salam..meriahnya majlis besday eisya.. hepi belated day dari daku eh..

lily azliyana @ mama zara said...

Seronok tgk gmbar2 bday party eisya yg sgt meriah ni. Eisya pon nmpak cumei sgt2 ngan bday dressnya. putih berseri2 gitu..=)

Intan said...

Happy 1st birthday eisya sayang :) Sorry sgt aunty lambat wish ye...asik tak dan je nak ngadap laptop...hu hu.

Semoga eisya menjadi anak yg solehah ;)

ibu damia said...

mrs adz - walaupun tua setahun tapi daku memang perasan lahir tahun 81 coz masa sek ngan masuk U masuk ikut badge budak2 tahun 81.....betul tu baru mesra sikit.....

kalau ader lagi stok tu tahun depan, leh jer nak order...

tu lah dah termimpi2 kan...bukan apa..sah2 tak der org usik lagi puding tu, takkan lah daku satu family nak terpa lak kan...control ayu lah sikit...cewahhh...

kita x kisah lah pasal layanan tu...ok what...takkan lah nak harapkan org layan cam puteri lak..ekekekek....melampau....

dtg terjah ekk..tapi kita buat biasa2 jer ni....tak de tema bagai pun ni....

thanks juga for the goodies n duit raya tu....hope boleh jumpa lagi...

10 said...

amboi... ramainya yg datang sambut besday eisya... meriah sungguh... banyaknya dapat hadiah... sonok la...

hepi besday...

CuTeMiUt78 said...

wah.. meriah la besday eisya.. sorry ya tak blk jb minggu lepas.. klu tak.. nak gak dtg...

EIJAM'S FAMILY said...

a'ah meriah yerk..suke benor si aleesya yerk birthday gurl kan.. yg penting aleesya suke dan happening yerk.. huhu syiok yerk student dtg dekat 40 org so mmg besar gak ler birthday party aleesya nie.. kiter tau awak jumpa sape.. blogger tue ade lah ibu damia kan.. huhu tau coz baca n3 kat blog die...

MeL said...

happy 1st bday Eisya! selang sehari je dgn Mika nye bday ;) meriah bday party Eisya & dpt byk hadiah ye. push walker fisher price tu pn sm mika pn dpt jgk..

sharifah syahirah TSM [chep] said...

waaa...
nak cupcake!
happy bday eisya....
hoho..rmai student dtg...
baiknye cikgu ni

Putra Mama said...

byknyer dpt hadiah... siap buat stage lg tuk aleesya.. ;)

adda said...

wow meriahnyer besday eisya.. happening betul.. byk dpt hadiah yer.. hepi besday eisya