Friday, July 31, 2009

Mama_Aqish GiveAway @ My Cute LiL Prince & Princess

Ade hati lagi ni nak masuk contest..hahaha..daku nak masuk contest yang dianjurkan oleh mama aqish..dulu dah pernah joint gak tapi tak menang pun..tapi kali nak joint lagi..memeriahkan blog ni lagi la..lagipun manelah tahu ade rezeki eisya ke..kalau tak ade pun,nanti leh joint lagi..muka contest jela daku ni..ala muka eisya pun sama gak la..ok la kita tgk pe syaratnye dulu k..
--------------------------------------------------------------------------------------------------
1. ADD URL Link Mama di blog list @ blog roll anda & Anda diwajibkan menjadi Follower http://damiaqish.blogspot.com/ & link semula url mama pasal contest ni & tepek as a banner di blog masing2....

2. Contest ni terbuka untuk semua Baby Girls dan Boys yang berumur dari 1 bulan sehingga ke 1 tahun saje....( yang lahir tahun 2008 & 2009 je)

3. Hanya seorang pemenang saja yang akan dipilih, tetapi sekiranya penyertaan amat menggalakkan hadiah mungkin akan ditambah

4. Sila upload sekeping gambar saje k....& sertakan sekali dengan nama & tarikh lahir anak anda

5. Sila pastikan entry mengenai contest ini dijadikan sebagai STICKY MODE di blog anda & sape yang paling banyak wat komen kat Blog mama ni (tak kira entry mana pun)akan mempunyai peluang cerah untuk menang (kira advantage la).....

6. Bila dah siap, tinggalkan URL link mengenai contest ni beserta nama anda & anak anda di entri ini.....
Contest Start dari 1hb July 2009 sehingga 31hb July 2009

tambahan lagi SYARATNYE..

1. Kenapa anak anda harus mendapat award MY CUTE LIL PRINCE @ PRINCESS??

2. Ape yang anda tahu pasal blog Mama_Aqish? (soalan ini direka bagi menguji peserta sejauh mana dia tau pasal blog mama_aqish ni)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Dah tengok syarat-syaratnye..jadi kita mulakan dengan :-

- dah jadi follower dan dah ade kat blog list..

- memang eisya lahir 2008

-nama : Nur Aleesya binti Mohd Adzhar
Tarikh Lahir : 9. Oct. 2008

1) Kenapa anak anda harus mendapat award MY CUTE LIL PRINCE @ PRINCESS??
Alhamdulillah,Nur Aleesya dapat membesar dengan sihat dan sempurna..mudah untuk dijaga dan tak banyak sangat ragamnye..Nur Aleesya lebih dikenali dengan eisya dikalangan keluarga dan kenalan rapat..semua yang mengenali eisya,suka dengan keletah eisya..eisya terlalu murah dengan senyuman..itulah penyeri dan memaniskan lagi keletah eisya..eisya lahir dengan mempunyai rambut yang lebat dan mata yang bulat beserta dengan bulu mata yang lentik..dihalusi lagi dengan bibirnya yang merah dan mungil..syukur sangat di atas anugerah Ilahi ini terhadap ummi..moga eisya dapat menjadi Pemangkin generasi cemerlang di dunia dan akhirat..

2) Ape yang anda tahu pasal blog Mama_Aqish?
Mama aqish ni dulu pernah menganjurkan contest baby cute..blog mama aqish ni dipenuhi dengan banyak tentang contest dan sale-sale..banyak info yang mama aqish ni syer pada rakan-rakannya..Mama aqish juga banyak memenangi contest yang disertainya..mungkin rezeki Aqish..

Aqish sekarang kalau tak silap sudah dijaga oleh babysitter yang baru..ade mama aqish syerkan tentang babysitternye yang lama tu..Moga aqish dah serasi dengan yang baru ni..Mama aqish ni juga ade ceritakan pengalamannya ketika bercuti ke PD..bercuti bersama family..

Juga bebaru ini ade satu post yang HOT kat blog mama Aqish ni..tapi alhamdulillah semua perkara ni dah selesai..buang yang keruh ambik yang jernih..Mama aqish juga ade menyertai dalam Weblog Popular 1Malaysia..


-kena tinggalkan link kat komen ni..

okla..rasanya dah cukup semua syarat tu..buat kengkawan yang nak joint sempat lagi..
Contest Start dari 1hb July 2009 sehingga 31hb July 2009

p/s- STICKY MODE..n3 terbaru lihat di bawah ye..






12 comments:

lin said...

good luck..do vote for me too for breastfeeding photo contest.. =)

shila ariff said...

mama wish good luck to dear eisya....comelnya eisya ni...

naurah makwa said...

semua baby comel2 la..semua skali menang boleh?

CuTeMiUt78 said...

eemmmm join lagi kan.. tapi kan klu tak silap tahun pince dan princes yg blh join adalah dari 2007-2009.. ni latest updated dari mama aqish.. tu pasal mirul pun blh join..

[-suziey-] said...

waa tomeynye aleesya...bulu mata lentik u..cun agi..good luck ok..seb bek kategori princess..hahahaa:p

10 said...

amboi... comelnye eisya... senyum manis gitu... semoga berjaya ek...

s@yangh@sni said...

gud luck...
teruskan join contest sehingga berjaya..
kemanisan nyer hanya yang berusaha jer yang rasa

Intan said...

Gud luck eisya...comei nya dia kat pic tu...lebar tul senyuman si manis sorang nie :)

neezareef said...

mmg comel..gebu je pp dia

nadnye said...

comelnya... mata lentik bulat lagi..

syanis said...

comel comel... gud luck yer

oya@mamahamzah said...

comelnya eisya.. saya dah vote eisy... kalo lum vote lagi...vote sekali B18 untuk baby saya.. free free lawat la blog saya... salam perkenalan