Wednesday, July 8, 2009

Mengomel je...

Last week ummi ngan daddy dah tengok transformer..memang best giler cite tu..sanggup tu lepas balik je sukan rakyat kat dataran bandaraya terus je ke jucso tebrau..tinggal lak eisya kat umah babysitter..hahaha..dasyat tul penangan transformer tu..lepas abis tu cepat-cepat balik la sebab dah 'kangan' sama eisya..(wei betul ke kangan tu rindu.mak belasah je ni..). dah tu sampai dalam kul 7 malam..malam tu lak dalam kul 8 pergi umah kawan lama daddy lak..kawan masa daddy belajar kat UTM.dia baru je dapat baby..dengan penat giler tu pergi la jugak sebab ahad pepadi tu dia nak balik kuantan lak..wife dia ni cikgu..ngajor kat kuantan..So dapat la eisya nengok baby baru..dalam 2 bulan lebih la baby ni..Babby boy,nama dia Ali Hakimi..rambut dia lebat macam rambut eisya jugak..yang klako tu eisya ni dia macam pelik skit la..dia pergi kat tangan baby tu,then nak masuk dalam mulut dia..pelik agaknya sebab baby tu tangan dia bergerak-gerak je..hahaha..siap diciumnya kepala baby tu..macam ne lah kalau eisya ade adik ni nanti..haru agaknya..masa ummi dukung Ali Hakimi tu,eisya menangis nak mintak dukung jugak..tahu gak dia jealous..siap wat muka kesian lagi..alala..ciannya sayang ummi ni..Sempat gak ambik gambar baby tu skit..lagipun dah penat sangat masa tu..mak dah ngantok ko..so mood bergambar tu kureng la..kepala daku dah terbanyang katil je..hihihi..Layan je la gambar-gambar ni..

eisya ummi pakaikan tudung..nasib baik tak tanggal


eisya with ummi..(ummi muka tembamkan..ade tak cara nak kurus kan muka..)

inilah Ali Hakimi..tengah tido masa ni..sedapkan bau baby ni..


Ali Hakimi ngan ibunya..Niza

eisya dah mengamuk suh bukak tudung..lepas tu suka lak..

Dalam kul 10 kitaorang pun balik..Wat AL & Niza 'Welcome t0 the club'..





7 comments:

mrs e said...

alolololo..

comeyyy nye eisya pakai tudung tuh..

adda said...

ha'ah sgt comel la eisya pakai tudung.. cam anak arab

s@y@ngh@sni said...

comei arr eisya pakai tudung...
nampak ceria jer..eisya nak adik baby yer...
nanti minta kat ummie yer..

ibu_arifa said...

masyallah..sungguh comey bila dia bertudung..pink lagi..mmg nak jd anak pak arab dah rupanyer..

dah ready nak ada adik kot ummieisya skrg nih..hihihi..aku dah 1 bln lebih tak period nih...takut plak nak p check/buat test.

Intan said...

Alooo comel nya dak yg pakai tudung pink tu...aunty nak cubit pipi dia leh tak mummy nyer ;)

mama idzareef said...

alla eisya tomei..tomei pakai tudung... muahhss..

10 said...

amboooiiiii... cutenye dia... hawa langsung xmau pakai tudung... topi ke cekak ke suma xmau... cepat2 je dia tanggalkan...