Monday, July 27, 2009

Minggu yang bz

Sekejapnya la cuti.macam tak puas je cuti ni..hahaha...boleh tak gitu..selalu kalau nak mula keje ni mesti malas je..huhu..daku la tu..Minggu ni minggu yang busy la..sebabnya jadi cikgu bertugas..penat woo jadi cikgu bertugas ni,dengan kelas lagi nak ngajo,jaga budak nak g solat ngan kantin lagi..mungkin tak berupdate la blog daku ni nampaknya..lagi satu nak kena siapkan soalan exam bebudak lagi..huhu..penat tak??selalu kalau bertugas ni kalau balik je kat umah mesti terus lepak la..lenguh semua kaki-kaki ni..cepat la skit jumaat balik..rindu la nak main-main ngan eisya lagi..selalu kalau hari bekerja ni,eisya tak sempat nak main ngan ummi dia, eisya tido awal..dalam kul 8 lebih tu mesti eisya dah tido..nengok anak tido je la aku ni..kekekeee...

oppsss..sebelum habiskan n3 ni,nak syer skit gambar sabtu lepas..kat sekolah ade wat hari usahawan..persatuan atau kelab,kena la berjual..layan la aksi cikgu yang gedikss ni..hihihii..ngalahkan anak murid kan..(kitaorang dah nak tutup kedai masa ni,barang smua laku giler..sekejap je dah abis..)






p/s :-
-alamak kena bagi ucapan skit la minggu ni..benda la aku nak cakap ni..
-eisya badan dia naik ruam..kesian lak nengok..




9 comments:

naurah makwa said...

sakan posing..macam2 gaya ada..

[-suziey-] said...

waa bznye jadi cikgu..tp posing xhengat..cikgu muda la katakan..ekeke:D

shiemz said...

wah..bestnyer...girang je tgk ek... :D

shiemz said...

wah..bestnyer...girang je tgk ek... :D

ibu_arifa said...

mmg letihkan...dulu2 ngajor sek rendah tak de lah letih cam ni..balik pas ambik dalila terus ku ajak anak tidur sampai ke ptg.

ruam eisya dah ok lum? ko letak apa?min selalu letak bedak pureen kaler merah tu..ok dgn dalila. cuaca skrg panas, dia mlm nk tido baru ku pakaikn baju..hihihi

ibu_arifa said...

lupa nk tulis td...mesranya ko dgn anak murid ko...siap peluk2 lg tuh.. dah sama besar dgn cikgu dah gaya nyer tuh.

Ummi Salsabila said...

bz yer? siannye.tp tanteknye cikgu2 posing.dgn ank murid ke tu?

sian eisya.da jupe doc?

CuTeMiUt78 said...

hik..hik...hik. sakan berposing yo...

Mrs. Adz said...

tu semua cikgu la.....

ruam eisya dah ok. letak ubat miconozale....betul ke eja ni.. hahaha...