Sunday, July 5, 2009

~@ Eisya interframe ~@

Ni eisya yang tulis tau..ummi tgk tv je ..sebab eisya yang tulis so eisya nak post gambar eisya je la..auntie semua tengok la aksi eisya ni..layanzzz...


cute tak saya..


saya dah mengantuk ni.. (daddy tak minum air tu tau..)


saya tak nak bergambar la!!


terpaksa la senyum skit..


wat muka macam ni leh tak??


ummi..eisya panas la


simbol 'I LOVE U DADDY'


eisya nak naik ni,tapi ummi tak bagi la..


ehh..ummi bagi la eisya naik ni..bestnye!!


sebab ummi dah bagi,eisya pose skit la untuk ummi..


auntie,macam mane..puas hati tak tengok gambar eisya..eisya dah nak tido ni.ummi dah suruh tido..nanti eisya tulis lagi ye..bye auntie semua..love u..




13 comments:

ibu_arifa said...

sungguh comey Eisya nih..tak puas lah tgk gambar Eisya sblm2 nih..ummi mu selalu letak 1-2 keping jer..kadang2 kecik jer gambar yg ditempeknyer.. tp mujur Eisya yg buat entry kali nih..dapatlah aunty tgk gambar Eisya banyak2.

kiss2 utk Eisya si bam-bam yg mata bulat..Ilike yg tgk buat "simbol I LOVE U daddy" tuh!!

ummiaqeef said...

tembamnye eisya ni..geram auntie tgk..

shila ariff said...

mmmm..mama pun nak komen..tembannya eisya ni..mama teringin gak nak baby girl utk hazim nti..heee..bj baby girl comel2 kan..

naurah makwa said...

gebunya eisya..bagi mamam apa?

shiemz said...

gebunyer dier...bila la nak dpt anak pompuan..hhuhuhu..dah tingin bangat dah.. :D

10 said...

eeeemmmm.... comelnye eisya ni... pipinye yg tembam... geram tgk baby2 yg comel2 ni...

Ummi Salsabila said...

oo.eisya pi PD ye..bestnye pi dalan2 kan....eisya ni sgt bam2 la..aunty suke bby bam2.tp aufa tecik je..ummi ng eisya mamam pe? hehe

syanis said...

mmg comel.... huhuhuhu.... geram tgk.......


best nyer cuti cuti kat pd../..

mummy_ayu said...

comelnye eisya..geram tgk..posing lagie..suka tgk..eisya tulis blog pun best gak yer...

[-suziey-] said...

mmg comel....geram banget aunty tgk..

sayanghasni @ yus said...

ala2 comeinyer....
cute arr bila pakai topi gitu..

ummuabdullahsyaakir said...

Salm dah lama tak jalan2 blog ummi eisya ni,bila acik dtg...eisya pulak yang update entri yea...tak pe...acik pun rindu dgn eisya.Kenapa eisya makin comel acik tengok?Hehe jgn nakal2 yea syg..

Intan said...

Uiiii chubbynye dan chomelll lah eisya nie, tak puas lah aunty tengok....nanti eisya update lg n3 tau, tak yah suruh mummy buat...he he he. Leh eisya letak byk2 gambor lagi :)