Friday, July 17, 2009

Eisya interframe lagi Auntie!!

Hye auntie semua..eisya interframe lagi..ummi sekarang ni,busy la..tengah menanda buku anak-anak murid dia tu..eisya saje je interframe lak..kan hari tu auntie suh eisya wat n3 lagikan..eisya dah sembilan bulan lebih sekarang ni..ummi cakap eisya ni banyak mulut la..memang la sebab eisya suka tegur semua orang.kalau eisya tengok kakak-kakak balik sekolah,lagi eisya suka..eisya nak pergi sekolah,tapi ummi cakap eisya kecik lagi..eisya tak sabar nak pandai cakap ni..tapi auntie tahu tak,eisya dah pandai panggil ummi..eisya cakap emmi emmi,kalau eisya nangis..daddy selalu jealous sebab eisya tak panggil daddy..hihihi..nanti eisya nak blaja cakap daddy lak ye..

eisya sekarang dah pandai merangkak skit,tapi eisya tak berani nak jalan ke depan.eisya suka mengundur je..ummi tu,selalu suh eisya ke depan..eisya nak cuba tapi selalu eisya jatuh..tapi eisya tak nangis tau..eisyakan anak yang kuat..eisya nak jadi 'SUPER GIRL'..hahaha..

Auntie nak tengok gambar eisya tak??eisya tunjuk skit dulu ye..sebab ummi tak kecikkan lagi..eisya tak pandai nak edit gambar tu..auntie tengok je la ye..

eisya masam masa ni sebab eisya mengantuk,tapi ummi tu suh eisya senyum lagi..malas la..


ummi dah kemas umah masa ni,tapi eisya sepahkan balik..hihihiii..biar ummi kurus skit wat banyak kejekan..

eisya pakai baju yang ummi beli kat PD hari tu..cantik tak auntie??


eisya sepahkan bedak ngan krim-krim eisya lak..ummi jangan marah ye..


kalau eisya wat muka macam ni cantik tak??eisya dah penat nak senyum..



p/s:-semalam ummi cakap dia dah bukakan akaun tabung haji untuk eisya..ummi suruh eisya simpan duit sebab nanti boleh pergi haji ngan ummi n daddy..






16 comments:

Fara_Adura said...

Mak aii.. comeinye eisya..isk2..geram nengok..matanye boolat..so kiut..kalo duk dekat da lama kene cubit pp..hiks..

Pandai ngemas eh..sejibik sama cam Sofea..hehe.. tpi suh simpan..reti lak..ikot mood juge..keke

adda said...

ee comeynye eisya rasa nak picit2 je pipi dia yg tembam tu haha.. pandai eisya yek kemas rumah.. ye laa bagus gak eisya kan girl

mama auni firdina said...

alalala..comelnyer eisya..kjp je da 9bln yer..geram le auntie tgk mata eisya yg bulat tu..bulu mata lentik jew..jeles auntie coz auni bulu mata straight n nmpk x nmpk jew..hehhhehe

anyway happy 9mnth eisya..muahhh ckit

[-suziey-] said...

aunty xkisah eisya..kalu tepek muka eisya je pn xpe..xyah muka ummi..oppss..ekeke:D
comel banget eisya..hehehe..

ibu_arifa said...

haa..baru lah rasa 'lega' sikit.. selalu nak jugak tanya apa yg eisya boleh buat skrg/perkembangan Eisya.. tp risau Fara terasa pulak.. takut tak salah soalan/menguris hati kwn pulak..
hehehe..mulut bising gak yer, tegur org sana sini gak yer.. bagus2.. COMEY sgt..selalu kan ummi letak gambar kecik2 jer.. ni dah 2 kali dapat tgk gambar eisya jelas2... best2..nnt kalo ada rezeki kita jumpa tentu best kan :)

CuTeMiUt78 said...

alahai tomey la eisya ni.. hik..hik..hik..

MeL said...

eisya da big girl ni..comelnye die! klu ada anak kecik, biasalah umah wajib bersepah kn. klu kemas skjp je selerak balik hehe..

Mrs. Adz said...

auntie fara adura ->eisya nak jadi macam kak sofea tau..nak pakai tudung je..

auntie adda->eisya memang suka kemas,tapi ummi slalu je suh eisya jgn kemas lagi..eisya sedih la..

auntie mama auni->eisya dapat dapat ciuman auntie tu..adi lipstik skit kat pipi eisya la..huhu..

Mrs. Adz said...

auntie suziey->auntie,ummi jealous tau..dia kata eisya kacau n3 dia je..

auntie ibu arifa->eisya pun nak jumpa kak dalila..eisya nak kawan ngan dia..dia pun comel..ummi tu slalu puji dalila je..

auntie cutemiut78 ->terima kasih auntie..ummi tanya bila kita nak jumpa ni..leh eisya kawan ngan abang mirul tu..

Mrs. Adz said...

auntie mel->haahkan auntie.kalau ade budak kecik macam eisya memang la umah makin cantik.eisya nak jadi macam mika tu..biar ummi penat skit..

Ummi Salsabila said...

hihi.interframe ek..silakan wat lg ek eisya.coz eisya sgt2la comel..pndai pose.geram la bebeno..:)

sama dgn aufa ni sk tlg mengemas.hihi

Intan said...

Alooo comeinya dak nie! Gewammm tgk bulu mata nya itu ditambah ngan mata nya yg bolat...

Wah mummy dah bukak akaun utk eisya ye...simpan duit byk2 ye sayang :)

arnirina said...

comeiiinyeee...

PuteriSatu said...

comelnye eisya....geram tengok pipi gebu dia tuh....

mummy_ayu said...

comelnye!!!eisya..geram tengok dia..mata..bulat! kiss sikit!muah!!!

umihaikal said...

cantik mata dia..geramnyer/..