Monday, June 22, 2009

VOTE FOR NUR ALEESYA..A0036

Pada semua kengkawan ummi,sudi-sudikan lah vote for eisya ye untuk contest baby tido tu.. Senang je caranya :

taip ' AOO36 ' dan sent kat sini .


boleh mengundi untuk 5 orang sekali..pilih la sape yang anda nak undi k..tapi jgn lupa undi untuk eisya sekali..tarikh akhir undian adalah 3 julai 09..

Terima kasih pada yang sudi mengundi..

INILAH EISYA YANG TENGAH TIDO DALAM KECOMOTAN..

A OO36

p/s
- daku tengah penat sangat ni..keje menimbum..badan lak macam nak demam ni..
- vote la untuk eisya ye..ummi tak sempat nak berkempen sangat..dilanda demam doyan ni. :-(
-ni sticky mode..cite baru kat bawah ye..



8 comments:

ibu_arifa said...

dah buang undi yer..cepatnyer.. min lum lagi..tp jangan risau..min sure akan vote Eisya punya nnt..

mkn ubat cepat2..risau jangkit demam kt Eisya plak nnt..cuaca jerubu ni - senang nak kena demam kan.. ke demam sbb "sesuatu"..hihihi -muntah2 tu..

Yan said...

cemanela tu leh tido pas mamam nestum tu eh...

[-suziey-] said...

hahaa..comel je eisya...ok aunty vote for eisya ok :)

mummy_ayu said...

dah vote dah for aleesya..all the best!

Farasela said...

dah vote aleesya...thanks vote zafrie...

ummiaqeef said...

hehe..dah vote ok..gud luck!

QQ said...

camne nak undi?

Ummi Salsabila said...

alaaa.sori syg..aunty br nak undi..tp dah tutup lak...