Saturday, June 6, 2009

FATHER'S DAY CONTEST

Sempena father's day yang akan datang ni,mamatisya ade wat contest untuk ayah dan anak. Mula-mula macam malas je nak joint tapi dah jumpa lak gambar yang boleh la di post so ummi pun joint gak la.lagipun masuk contest ni boleh ramai kenalan tau.nak pulak ummi yang masih new dalam dunia blog ni..Kita follow jela syarat-syaratnye :-

1. Add blog
MamaTisya di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER MamaTisya serta upload FATHER'S DAY CONTEST
as a banner di blog anda.


2. Buat entry khas ngan tajuk
FATHER'S DAY CONTEST & upload gmbr anak anda bersama ayah/daddy/bapa/babah/walid/abi/papa masing2. Sertakn perkara2 berikut:
  • Nama ayah & anak
  • Umur anak (tiada had umur )
  • citer la skit psl gmbr yg dipilih dan dh ada plan ke nk celebrates kt mn?(kalo ada, sila nyatakan)
(P/s: hanya 1 gambar shj tp jika anda mempunyai ank lebih dr seorang so bole ltk lebih means kalo ank 2 org so 2gmbr dan seterus...dan bole juga dlm 1 gmbr ngan 2 ank skaligus..cthnye kalo ada bb kembar ke, ada ank 5 ke...camtu la maksudnya)

3.Dalam entri itu pastikan anda mention dan link ke MamaTisya
(no link back will be disqualified).
Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini, nanti senang MamaTisya nk view entry korang.


4. Pemenang akn dipilih berdasarkn gambar yg menarik & melambangkn kasih syg seorang ayah kepada anak.Keputusan juri adalah muktamad.Hanya 2 pemenang akn dipilih iaitu
  • ayah & anaklelaki
  • ayah & anakperempuan

5. Hadiah utk pemenang adalah something from PIERRE CARDIN
**jika rmi yg join contest ni...mayb ada adiah saguhati...so tguuuuuu......
----------------------------------------------------------------------------------------------

no 1 - dah ok..dah memang follower mamatisya dan dah add kat bloglist lagi..(settle)

no 2- Ni gambar ngan penerangan nye k..


Nama ayah : Mohd Adzhar bin Hassan

Nama anak : Nur Aleesya bte Mohd Adzhar

Umur Anak : 8 bulan

Sebab gambar dipilih : Gambar ini diambil masa ummi ngan daddy eisya celebrate 3rd anniversary kami. Masa nak menunggu makanan sampai eisya ni suka sangat nak main. So daddy la yang layankan eisya ni.Ummi lak tiba-tiba terpandang diaorang berdua ni then terus la ambik gambar. Nampak sangat yang daddy eisya ni seorang yang penyayang dengan anaknya..tengok la tu betapa seronoknya daddy dan eisya bermain.Dengan eisya ketawa lagi.Actually daddy memang seorang daddy yang caring. Selalu bantu ummi untuk jaga eisya. Kalau malam-malam eisya nak susu,daddy la yang bangun buatkan susu untuk eisya.Terima kasih daddy sebab membahagiakan kami berdua..Love u daddy..

Plan nak celebrate : Memang ummi ade plan nak celebrate tapi tempatnya tak tahu lagi la..maybe ummi nak belanja daddy makan kat mane-mane hotel kat jb ni..Tunggu ye daddy..

no 3- nanti ummi link (settle)

Rasanya semua dah memenuhi syarat yang ditetapkan.ade chance ke nak memang ni.ala ummi just joint saja memeriahkan lagi father day contest ni.kalau ade rezeki menang alhamdulillah sebab gambar tupun diambil disaat waktu yang memang amat bermakna buat ummi.kalau tak menang pun takpe gak.yang penting dapat ramai kenalan.syok tau ramai kenalan.leh la bertukar pendapat.




7 comments:

ibu_arifa said...

mmg cantik la gambar tuh..penuh bermakna jer tgk.. GOOD LUCK ye Fara.. nnt nak vote..bg tau Min ok :)

Intan said...

Comel eisya dalam pic tu...suke je dia bila daddy main nagn die ;)

Mrs. Adz said...

ibu arifa->thank u min..ok nanti kita roger2 ye.min tak nak joint ke..

intan->eisya memang suka main ngan daddy sebab ummi suka buli eisya.haha..

Yan said...

heheheh comey jek tgk daddy nye melayan si iesya...

tp harapnye eisya sok jgn lupe umminye yerk..

Ummi Salsabila said...

happynye aleesya dg daddy nye...
good luck nyer..:)

[-suziey-] said...

hohoho..good lick good luck...hehe

firahadifa said...

Good luck yer.. farrihin pon nk join gak tapi masih menggodek2 gamba dlm PC nie..

lets exchange link~