Friday, June 19, 2009

Daddy's Dearest Contest

As Father's Day is approaching, I am organizing a contest for bloggers, in appreciation of this fatherly figure. The good news is, despite the common sayings of Like Father, Like Son or in Malay...Bapak Borek, Anak Rintik! (borek & rintik? What a word!)... I open this for fathers and daughters as well.



How to participate?

Just follow the steps below and the prizes could be yours!

1. Add Isabelle...frankly in your blogroll@bloglist and become my follower.

2. Write a short entry in your blog about this contest (it could be in Bahasa Melayu or English - up to you) and put up the Daddy's Dearest banner (above).

3. Upload a creative/dramatic photo of the father with son/daughter and explain why do you think your picture is unique.

4. Include a link back to this blog and this contest in the entry.
This blog - http://thesnowwybear.blogspot.com/
This contest - http://thesnowwybear.blogspot.com/2009/06/daddys-dearest-contest.html

5. Tell me about your entry by leaving a comment here with the link to the entry.

*The prize would be something special for the moms (as I believe only moms will spend time to do this...hahaha*

Terms and conditions

  • This contest is only opened to Malaysian bloggers only.
  • The contest starts on 1st June 2009 and ends on 19th June 2009.
  • You must put the required links in your entry. Else, it will be disqualified without notice.
  • Winners will be selected based on the most creative pix that resemble daddy-child closeness.
  • Judge’s decision is final and no correspondence will be entertained.
  • Winners will be announced in this blog and will also be contacted via email.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hahaha..nak joint contest lagi ni..memang plan nak joint tapi dah lupa due date dia..skali hari ni ko..so wat la last minit ni..ni pun pilihan gambar last minit..sambil jap lagi nak bersiap pegi sekolah ni..follow je syarat-syaratnye ye..

1 - done

2 - dah letak pun (kat atas sekali..)

3 - ni gambar dan penerangannya..


gambar ini dipilih kerana waktu ini eisya dan daddy tengah main dalam kolam.daddy la yang bawak eisya keliling kolam tu..eisya boleh pulak tetiba nak tido masa tu..so daddy la yang pujuk eisya dan tidurkan eisya..tengokla daddy tengah mendodoi eisya yang memang nak tido sangat tu sambil diperhatikan oleh cousin eisya - sophia-.akhirnya eisya pun tido dengan lenanya dia dalam kolam tu hasil nyanyian daddy...nampak sangat la yang daddy sangat sayangkan eisya..daddy juga memang selalu melayan karenah eisya..eisya dan ummi sangat sayangkan daddy..

4 - daddy dearest contest ni dianjurkan oleh isabelle..jom la kekawan..sempat lagi kalau nak joint ni..

5 - done..





5 comments:

ibu_arifa said...

hehehe..lena jer dlm kolam pun yer.. lawak la Eisya nih.. senang nak lena dia.. kan best anak ku pun senang tido cam ni jgk..

ibu_arifa said...

lupa lak..good luck yer contest ni..cam ner result dpli tu?

CuTeMiUt78 said...

Heh..heh..heh.. jom sama2 kita memeriahkan contest ni.. :D

ummumishkah said...

GOOD LUCK!!

Ummi Salsabila said...

eeee.bl esya pi pool.best la float tu.siap bole baring lg..
good luck yer.
congrats menang gak ritu..
sdpnye doyan.mnyaknye.nak la sikit.;p