Saturday, June 20, 2009

Contest Aksi Menarik Ketika Anak Tido

Last minit ni nak joint contest mama uzma..bebenornya macam dah malas nak joint sebab daku rasa macam dah banyak sangat joint contest..kang orang kata aku giler contest lak.tapi si min/ibu arifa ni la yang ajak joint lak..siap bagi idea nak bagi gambar pe..idea min suh bagi gambar ni la..ummi pun memula kalau joint plan pun nak letak gambar ni gak..ingat gak ko min ye gambor eisya tak senonoh ni..hihihi..anak sape la ni,tido tak basuh mulut..tengah makan boleh tido..eii sape punya perangai la kan??.. :-0


Gambar ni diambil ketika berada di kampung, Kuantan. Semua org tgh sibuk berborak dan ummi pun tgh bagi eisya makan nestum. Tgh elok bagi makan tu blh lak eisya tido mungkin kepenatan dalam perjalanan dari JB. Mcmla eisya ni drive kete lak. Daddy pun tak penat dia yg penat bebenor.

Slogan : "Nestum sedappp... sehingga diulit mimpi"
Nama baby : Nur Aleesya bte Mohd Adzhar
Umur : 8 bulan (kategori 1)

okla..rasanya dah cukup syarat..so mama uzama terjah la ke sini ye..

p/s - jangan tiru aksi ini dirumah anda..huhu..

10 comments:

ilLa said...

ala..ala..comey la sgt²..
hehehehe...da knyang sgt tuh yg smp ttdo tu..heheheh...soo cute baby!

MeL said...

alo tomeinye eisya! hehe bole dia lena ye, ngantuk sgt la tuu..

adda said...

huhuu.. sgt cute

Ummi Salsabila said...

hehe.bole die tertido ms tgh mamam..ala comel & shomotla esya ni.huhu. ni bole mng nih..hehe
good lick ok!

cantikla layout br ni..terornye mekap2 blog..

Intan said...

Ha ha...cutenya gambar "comot" eisya nie :)

Gud luck!

suealeen said...

cute la... anak saya pun selalu camni. pernah sekali Adam tu tak makan tapi asyik perhati orang makan sambil duduk atas kerusi. tetiba je perasan dia tu terlelap. boleh plak.. bebudak ni di mana pun boleh je lelap. suka-suki dia je...

sayanghasni @ yus said...

cute la eisya nie..
walaupun tido ngan comot2 gitu....

baby memang gitu ler, bila nak tido.
dah tak ingat apa dah, tgh makan pun boleh..

mama auni firdina said...

aikk,time mkn pon eisya leh tdo kaaaa..sangat comel lerrrr...

takat ni auni x pnh lak tdo time mkn..hahahhaha..pe pon good luck yer for this contest

naurah makwa said...

uit, comot + cute..boleh gitu pas mamam terus bobom..

Snowwhite Zone said...

ala cutenyerr diaa