Wednesday, June 24, 2009

Buzy le sesangat...

Buzy betul la minggu ni.nak update cite-cite yang last weekend pun tak sempat..nak wat entry utk father's day pun tak wat..sungguh buzy u..(tapi sempat lagi jejalan blog kekawan skit)..minggu ni dah la kena ngajor sampai sabtu..ade sekolah ganti lak untuk hari raya.dengan aku kena bertugas minggu ni lagi.meeting la,postmortem la..huh pening tau jadi cikgu ni..tapi ade cite best skit hujung minggu ni sebab daku satu family nak pergi ke PD..cuti-cuti malaysia..tak sabar ko nak pergi sane..nak rehatkan mind jap..Ok dah nak kena siap pe yang perlu ni..hari ni kena pergi sekolah awal skit ade meeting..Cau cin cau........


p/s - thanks to all yang vote for eisya k...nanti ummi cite kat eisya..(kalau la eisya faham pe yang ummi cakap la..)




6 comments:

ibu_arifa said...

amboi..bz gak yer jd cikgu ni..tak per..sabar je lah..nntkan berita gumbira kemenangan eisya nnt..

p/s:..kan aku dh ckp..gambo tu "best"..mesti ramai yg suka=minat

ibu_arifa said...

email ku yg selalu ku check:
menn_jitra@yahoo.com

yg lain..hampeh..malas

sayanghasni @ yus said...

bagus ler pi rehat2
tadi yu s dah vote..
boleh vote lagi ker??

shila ariff said...

yeke? busy ke jd cikgu ni?? shila pun penah dgr pasal tu seblm ni..pada shila best gak jd cikgu ni..leh blk awal..mcm kami ni kena tggu kul 5 pm baru leh balik..opis hour katakan le...heeee

[-suziey-] said...

aah aku pn bz banget seh...adeii..

ko cite je kt eisya..nnti msti tgh2 ko cite dia bantai titon..ekekek:D

CuTeMiUt78 said...

wah... busy yg amat ya.. :D