Friday, June 19, 2009

Hadiah dari Mama Tisya

Semalam waktu tengah bersiap-siap nak pergi sekolah,tiba-tiba terdengar 'ping..ping..'.Memula tu wat macam tak tahu je sebab ingatkan umah sebelah,dah tu makin lama lak dia hon kan motor tu..ummi pun pergi la jenguk.la rupa-rupanya posmen la..ade postor yang perlu disign. Terus la keluar dan sign..Sekali tengok hadiah dari mama tisya rupanya..Ala hadiah saguhati yang father's day contest dulu tu..Dah sampai rupanya..Terima kasih ye mama tisya..Lain kali wat la lagi contest ye..huhu..

hadiah untuk daddy eisya..surprise


tara...inilah hadiahnye..suka la mr hubby ku..

malam semalam gak,tetiba gak ade kejutan lagi..dah lama sangat nak makan tapi tak sempat lagi nak pegi beli,ingatkan nak beli esok ke..hahaha..dah macam mengidam lak aku ni..benda ni lah yang aku nak makan sebenarnya..yuhu..'raja buah'

banyak giler BIL bagi..sampai penuh satu bakul..dah lepas makan ni la yang tinggal..huh jenuh lagi nak makan ni..


isi-isinya..nak tak??



p/s :-
- nanah kat belakang eisya tu dah pecah.jadi macam merah je sekarang ni.kena gigit penyengat rasanya
- eisya demam lak sekarang.batuk dan selsema lagi..
- sedihnya hari ni..why ??





4 comments:

sayanghasni @ yus said...

adoii aii..doyan lagi..
tunggu hubby balik lambat sangat arr..
nak makan sesorang takut meleleh air mata teringat dia kat laut tu..

eisya tu dak bawak ke doktor ker??
kalu kena sengat cari minyak dakam..
selawat 3 kali sebelum sapu..
insya-Allah tak apa-apa..

re: aah lah kan..
tapi yus nie tak arr best sangat pun..biasanyer yus ni pendiam..
(konon)

mama idzareef said...

adoyaii doyannn...tak dapek2 lg nih...harus cr ptg nie.. ;p

ibu_arifa said...

pergh..sedap ni..pantang nampak nih buah ni.. mesti beli..

eisya demam sbb tu kot..kena gigit tu kot..cepat lah gi ambik umat/jumpa doktr.

CuTeMiUt78 said...

baru mkn doyan mlm tadi.. perrggghh sedap kan.. napa eisya kena sengat tebuan ke.. siannya