Wednesday, September 30, 2009

Beraya di Waterpark

Kali ni beraya dia Taman Tema Gambang pulak ye..realease tension beraya ni..hihiii..yang sebenarnya memang dah lama nak pergi kat sini tapi cuma tak ade masa je,so now dah cuti tu,ajak la family pegi kat sini..baru je bukak waterpark ni..siap ade resort lagi..tapi dia baru bukak separuh je dulu..Eisya la orang yang paling suka sekali main air..bayangkan dari kul 2 sampai kul 5 eisya main air..tapi tak la berterusan sampai berapa jam tu,kang ade lak mengigil anak aku tu..eisya dah nampak berani sekarang ni,memang dah tak takut langsung..dia siap nak merangkak dalam air tu lagi..nanti ummi cari kelas swimming untuk eisya ye..mana tak beraninya eisya ni,sebab dari 4 bulan lagi dah try masukkan eisya dalam swimming pool ni..hah ambik sekarang ni,ummi yang penat nak layan dia..hihiii..tengok je la pic ni semua ye..tapi tengah syok2 bergambar tu,bateri kamera lak habis..so tak banyak la pic yang ade..


masa ni baru je sampai,nak beratur beli tiket tu,punyalah ramai orang..nasib baik eisya tido ngan lenanya masa ni..bersedia nak habiskan tenaga ni..hehehee


sessi panaskan badan dulu ye..ambik mood


ok,eisya dah bersedia nak berenang ni..siap angkat tangan nak panggil budak-budak yang kat tepi tu..ramah tul mulut eisya waktu ni..


sessi bergedik ngan eisya..eisya steady je masa ade ombak datang..ummi dia je yang takut..huhuuu

bestnye main air..

main kat darat lak ye..sejuk nanti lama sangat dalam air..tapi masa ni,eisya still nak duduk dalam tube jugak..kalau tak mesti nangis.. seksi minah ni


time untuk atuk dan nenek eisya lak bermain air ye..ambik ko..


dah puas mandi bagi eisya makan lak..laparkan main air ni..nasib baik ade auntie eisya yang rajin suapkan eisya makan..ummi eisya leh relax la..yuhuuuu


p/s :
-selera eisya semakin bertambah sekarang ni..sampai malam pun still kena bagi makan..susu pun makin kuat..

11 comments:

s@yangh@sni said...

amboi eisya...
beraya kat waterpark yer..
sakan berendam tu..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alaa..comeinya pakai bikini..seb baik anak ai anak dara..hahaha

ibu damia said...

hikss....weolls satu family pun rancang nak transit kat Taman Tema Gambang ni masa otw balik JB....tapi apakan daya masa tu Ayyunie demam...so kitaorg decide duduk kat resort yg tak der tema air....kalau x harus diriku n ayah damia dok berendam lama kerana temankan aleesya main air....yg swimming pool depan bilik pun dah x terlayan kerenah...ni kan pula water park...

ibu_arifa said...

syoknyer tgk Eisya dapat main air lagi..nnt fara carilkan lah kelas berenang..mesti dia suka..

nnt jumpa leh ajar Dalila berenang yer..

lily azliyana @ mama zara said...

best tak gambang water park tu..
br plan nak pegi ujung bulan 10 ni..

nway, cumei eisya pakai bikini. nmpak gebus sgt..hihi

[-suziey-] said...

hohoho..sonotnya naik pelampung tu...terapung2 gitu..mcm aQeel gk..suka main air..giler air..ekeke;p

CuTeMiUt78 said...

wah... kemain lagi eisya ya.. cute la tgk dia dlm swimming suit tu.. tomey je

10 said...

pandai ek eisya berenang...
seksi meksi sungguh dgn baju swiming pool tu...

Mama_Aqish said...

wah...bestnyer pi jenjalan....nanti leh la masukkan aleesya dalam contest MOBS My cute baby in Stroller....jangan lupe masukkan tau....kiter sokong dari belakang

mama uzma said...

hihi..seksinya iesya...
malu uzma tgk..


samalah kita wak..
raya2 pun sempat gi mandi
manda lagi...hihi

MuniQazrina said...

details sket psl gambang waterpark ni.i plan nk p ujung thn ni..