Sunday, September 27, 2009

~Salam Lebaran Buat Semua~


Sempena Hari Raya Aidilfitri yang mulia ini, ummieisya sekeluarga ingin memohon kemaafan sekiranya sepanjang perkenalan kita semua di alam maya ini, ade yang mengguris perasaan atau terasa hati..Moga perkenalan dan persahabatan kita terus berkekalan..Pada yang balik kampung tu,berhati-hati di jalan raya..Nanti kita sama-sama la post pic raya yang cantik-cantik k..Pada yang kat JB ni,jemput la datang ke rumah..Sudi-sudikan lah menerima kad raya yang paling simple dari ummieisya sekeluarga ni..buat last minit..hihiii

Buat sahabat-sahabat ku di tempat keje lama silent readers tu,aku memohon kemaafan dari korang semua..rindu semua ngan korang..kalau sudi datanglah beraya di rumah..tapi calling-calling dulu sebelum nak datang tu..


Selamat Hari Raya

Maaf Zahir & Batin


Makan ketupat nanti,ingat kat eisya ye..Miss u auntie semua..


p/s:-
-berhari raya sambil berhati-hati dengan virus H1N1 ye..
-ubat eisya kena ingat bawak balik ni..
-n3 baru di bawah..(sticky mode)


7 comments:

MeL said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin utk UmmiEisya & family ;)

Putra Mama said...

Selamat hari raya.. Maaf Zahir Batin.. dr Fawzan sekeluarga..

zura@iwan said...

slmt hari raya...maap zahir batin...

ok nnti kite amik kad raya..

s@yangh@sni said...

2, 3 KUCING BERAYA..
MANAKAN SAMA SI TIKUS RAYA..
2, 3 HARI LAGI NAK RAYA..
AMPUN DAN MAAF DARI SAYA..

TERLEBIH BISA TUTUR BICARA..
DISIMPAN JANGAN AMPUN DIPINTA..
SYAWAL DINANTI BERSAMBUT RIA..
IKHLAS DARIKU YANG CANTIK JELITA.

ibu_arifa said...

SELAMAY HARI RAYA YER FARA..

MAAF ZAHIR BATIN yer kalo ada terilap kata..ada terasa sepanjang kita berkawan di alam maya ni..
ku mohon ampun dan maaf yer..

ibu_arifa said...

haah..aku beli warna biru..sekali dgn dress...ko dah ade ker? nasib baik aku tak beli dress ni 2 lai-(1 untuk eisya) aritu..

Intan said...

To Fara & family,

Intan nak ucapkan Selamat Hari Raya. Maaf Zahir & Batin ye :)

Luv...Intan