Thursday, September 10, 2009

Malas memasak..

Wah!!tak lama lagi dah nak raya la..sekejap betul bulan puasa ni..macam tak puas je puasa..betul tak??memang bulan ramadhan ni lain dari yang lain..nikmatnya la..

sejak posa ni,baru sekali je buka posa kat luar..bukan ape sebab malas nak kena tempah dan tunggu lama nak berbuka tu..buka kat rumah leh makan lambat-lambat dan lepak-lepak skit..akukan jenis yang makan lambat..huhu..

tapi last week memang dah plan nak berbuka kat luar sebab nak belanja daddy makan..sekali skala belanja hubby makan..hihii ade sebab la tu ..so weol berbuka la kat Jusco Bukit Indah. sambil tu leh la cuci mata skit tengok barang-barang eisya ni..Lagipun kasut eisya lum beli lagi..kasut daku pun belum beli..yang sepatutnya kasut raya hari tu,dah pakai la pulak..kes tak sabar nak pakai la ni..hehehee last-last raya macam nak beli kasut baru la pulak..daddy jangan mare ye..ekekee

jom la layan pic berbuka tu..makan di Black Canyon je..

eisya yang tersenyum gembira sebab dah lama tak bawak eisya jejalan..

nak tunggu order sampai..eisya,nape wat muka macam pelik je??

daddy,jangan tersuap diri sendiri lagi ye..kuikui..

makanan sebelum dan selepas ye..

kat stage..ala-ala kampung gitu..

eisya wif ummi..eii senyum kat tempat lain lak cik kecik ni..

eisya yang suka sangat main kat stage ni..

p/s :- rambut eisya dah panjang..nak potong ke tak ni??



10 comments:

ibu_arifa said...

eisya nih..makin hari makin comey lah.. ko bg dia mkn pe ek? dah la kus semangat..gambar yg 1st tu...sungguh manis senyumannyer...nnt hantar la kat majalah pa&ma..manatau..rezeki...leh jd kenangan bila dia besar nnt.

rambut tu,aku potong depan je sbb nk simpan yg belakang tu sikit nk kasi sama pjg dulu baru potong.

MeL said...

ahaha! da xkot tersuap diri sendiri tu hihi..comelnye la eisya ni. bsr da dia ;)pe lg ummi, gi beli kasut satu lagik!

EIJAM'S FAMILY said...

a'ah ramadhan kali nie cepat sgtkan lain jerk rasa yerk...amboi dak tenek tue tersenyum lebar.. suka die dapat jejalan...

lily azliyana @ mama zara said...

betulla..eisya ni makin lama makin cumei n cantik. suke sgt2 gmbar 1st tuh..=p..

jgn la ptg rmbut die dulu. cntikla rmbut die pjg mcm tu..=)

shila ariff said...

rambut eisya tak yah le potong lagi...tggu lps raya nnti ke..nnti raya boleh diikat...nmpk manis berbaju raya...

Intan said...

Gambar 1st tu mg cute giler! Suke ye sayang dpt keluar jenjalan :)

Rambut tak yah lah potong fara, cute ape bb girl rambut panjang ;)

mama auni firdina said...

eisya comel bangat!..geram tol tgk die la..hmmm,xyh ptong dlu kot rmbt die..cm ok jer..heheheh cute!

joanna eisleeza said...

asik nk potong rambut eisya jek ko nie..biar ar..cantik pe..cute sgt..lain kali bnyakkan gmbar eisya ek..gmbar ko n azhar tkde pun tkpe..hihihi...peluk cium utk eisya dr auntie ek..

ibu damia said...

janganlah potong rambut si comel tu ha...sayang weiii....nanti kalau rambut panjang leh lah nak letak cekak ke, pin ke, rubber bank ke...kiranya senang sikit nak makeover....

Ummi Salsabila said...

comelnye eisya..aunty suke2!!!

jgn potong rmbut eisya..mhl tu..:)