Tuesday, September 29, 2009

Raya Di Temerloh..

Masa raya yang ke dua tu,weall terjah ke kampung sebelah ummi, Temerloh Pahang..syok sangat sebab memang dah lama tak balik temerloh ni..jumpa la semua sedara mara yang dah setahun lebih tak jumpa tu..eisya lagi la best sebab dapat tengok suasana kampung,lagi best eisya dapat tengok lembu secara live..eisya lum pernah tengok lembu lagi..selalu dalam tv je..tuk sedara tu ade membela lembu..cousin eisya yang kecik-kecik tu lak,habis dia tariknye ekor lembu tu semua..tak takut langsung..tapi yang klakar tu ade yang terjatuh kat tahi lembu tu..hahaa tu la,cakap orang tua tak nak dengar..dah dapat penangannye kan..hihiiii macam-macam karenah bebudak ni kan..tak yah cite panjang la..layan je pic ni..


colour purple di raya ke dua

eisya wif tuk abah,tuk ummi & tuk sedara

the girls club lagi..

eisya syok sangat tengok lembu

eisya wif daddy

semua berkumpul..

eisya yang 1st time masuk buai..bukan dia tido tapi leh ketawa lak..


7 comments:

MeL said...

la aok org temerloh jgk ke? husband kt pn temerloh gk, lupe plak nm kampung dia. kerdau rasanye..tp thn ni xbalik temerloh pn, kat kjg je sbb PIL kat sana ;)

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. tomey je eisya

zura@iwan said...

ramainya...meriah tul kan..

[-suziey-] said...

waa 1st time tgk lembu..1st time naik buai..byk 1st time nih..hehe..comel eisya berbaju kurung..so sweet..

10 said...

sonok kan dapat jumpa sedara mara... bape ekor suma lembu tu?
tahun ni bape pasang baju raya eisya?

Mama_Aqish said...

besonyer baju raya aleesya...tapi cute tu...suka yengok mata aleesya yang cute tu...bulat je....cam mata sape ek???ummmi ke ??

ratna said...

comelnya eisya dgn cekak riben kaler pink tu. bagus ekk eisya ni.. nampak gaya mcm tak byk ragam.