Monday, September 28, 2009

1st Raya

Update jangan tak update 'umah' eisya ni..mood malasnye nak keje ni..tapi nak tak nak kena la keje jugakkan..asyik nak cuti je mana boleh..kena semangat skit..(ayat memotivasikan diri la ni..hihii)..macam malas je nak update pic raya ni sebab malas nak edit..tapi bila fikir balik,nanti tak best lak nengok orang semua post pic raya..kita tak de pun..dah tu penat dok usung kamera ke sana sini tapi tak post wat ape kan..so layan je la pic raya ni semua..ni pic masa 1st hari raya hari tu..masa ni still lagi kat kuantan..ni yang sempat di edit la..layan je la..

family eisya..(nape warna baju daddy nampak macam biru..tapi sebenarnya hijau)


ummi yang terlebih ceria..


the girls club ngan atuk dan nenek eisya


auntie eisya..

ibu dan anak sedondon..


7 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Slamat hari raya eisya..!!

Cumei sungguh eisya dgn baju kurung ijau + hairband riben besar tuh. mesti sume kat kg geram nak gomol eisya kan..hehehehe..

10 said...

sedondon abis... raya sakan la tahun ni...

shila ariff said...

biasa le tu..kalo anak pompuan..ibu dan anak mesti sedondon..kalo anak lelaki, bapak ngn anak lak yang sedondon...bila nak dapat anak pompuan ni?????

CuTeMiUt78 said...

wah.. raya sakan la eisya thn ni ya... mesti byk duit raya kan..

insyllah klu kita blk jb lagi.. klu berkesempatan..blh la g beraya kerumah eisya plak

ibu_arifa said...

kesian cik asben..dlm gambar baju jd biru plak..kamera cetak rompak kot ko pakai...hahaha..jgn mare yer..gurau jer..

syoknyer tgk korang berbaju sedondon nih..habislah ko fara...nnt Eisya jd presiden lah "the girls club" korang tuh.. sbb dia lagi ramai peminat..hihihi

[-suziey-] said...

gigih ko snap2 piccas yek..hehe..
aah la yg mula2 tu nmpk biru..ingtkan ko saja xnk sedondon..tp gmbo bwh tu baru clear wrna asal..hehe

Intan said...

Mmg cute sgt eisya ngan baju kurung nyer, ngan cekak nyer, ngan sepit rambut nyer, ngan rantai nyer...pandai bergaya lah dia.

Ibu dan anak dua2 chumel dan sweet ;)