Tuesday, September 15, 2009

Cute Baby Sleeping Contest

Teringin lagi nak join contest dalam sibuk wat persiapan raya ni..Contest ni dianjurkan oleh Baiti..Kenalan baru di alam maya ni..jom layan Cute Sleeping Baby Contest..

pic yang dipertaruhkan adalah...


Nama Baby : Nur Aleesya binti Mohd Adzhar
Birth Date : 09/10/08
Place Of Birth : Hospital Pakar Puteri Johor Bahru
Nama Ibu : Sharifah Farawahidah T. Syed Manso

Gambar ni diambil sewaktu eisya berusia 6 bulan..pergi holiday kat Pulai Spring Golf Resort..Elok lak tu,eisya tido dalam stroller kat tepi swimming pool..macam tepi pantai je..lena betul..

Yang special kat blog Baiti ni antara yang rajin join contest..leh jugak dapat info contest..mempunya princess yang sangat cute,Iris Haseena @ Sheena yang berusia 9 bulan..ade baca yang Sheena di dah pandai berdiri..cute tul la..cepat jalan ye Sheena..leh jalan sama ngan eisya nanti..Untuk birthday Baiti ni ade wish yang best tau..nak Blackberry Phone..moga impian Baiti tercapai..Cerita kat blog Baiti juga ringkas dan senang difahami..

Sesiapa nak join sempat lagi ni..contest tutup 18 sept..jom reramai bagi pening skit mata juri memilih..hihiiii

p/s :-
-penatnya mengemas rumah..sempat ke tak ni???
-balik kampung sabtu ni..yahoooo






9 comments:

Naz-Segalanya disini said...

tido nyenyak

mummy_ayu said...

ala tomeinya aleesya..good luck yer! macam nak join, tapi tak de lak gambar menarik..so jadi cheer leader je...

Putra Mama said...

tenang jer gaya tido eisya... tringat pix eisya yg tgh makan trus tertido comot2 tu.. klakar tul.. ;)

zura@iwan said...

comeinya aleesya titon....gud luck ye

wansteddy said...

amboy... macam bidadari syurga... lembut ayu gaya tidurnya :)
sejuk mata memandang

CuTeMiUt78 said...

cute je tgk... good luck k

Baiti @ Mizz Zizee said...

salam terjah tq dear for joining..my link tak der kat bloglist u nnt tolong add erkk..tq

Baiti @ Mizz Zizee said...

salam terjah dear...dear my link tak der kat bloglist u..nnt tolong add erkk..tq for joining

Intan said...

Suke btl tgk bb tido nie....sweet je kan. Eisya sgt chumel dan sweet je dlm pic nie :)

Eisya sayang...gud luck ye!