Monday, May 25, 2009

TOLONG..TOLONG..

Help!!help!!ummi tengah bengang giler ni sebabnya kenapa ummi tak boleh nak komen kat blog member-member ummi..tapi kalau yang buat komen macam pop up tu boleh lak..huh..dari kelmarin lagi ni..ade tak sesiapa yang boleh bantu..penat dah taip-taip pastu bila nak post tak kuar lak..wei..giler aku macam ni..

Alamak..satu lagi problem ni..kenapa kat tempat nak new entry ni tak ade untuk nak tukar tulisan tu..dah kena virus ke ni..sedihnya macam ni..TOLONGLAH DAKU NI..




6 comments:

syanis said...

HUHUHUHU... KENAPA PLAK EH

ibu_arifa said...

fara dah boleh drop komen kat blog saya..dah terpapar dah tu.. yg pasal tukar tulisan tu..kadang2 saya jd gak cam tu tapi..nanti2 dia ok balik baru tukar balik..

[-suziey-] said...

haha..kadang2 mmg mengong la ..tp mmg leceh sket kalu comment yg view page tu..kalu pop up lebih mudah..ptt soh dorang customize nih..ekekek:D

sharifah syahirah TSM [chep] said...

kak farah..
utk comment tu x sure plak nape..
tp urk new post xleh tukar tulisan tu maybe sebab awak tekan kat bhgn edit HTML..die kene bhgn compose..
kwn org ade gak jd camtu..
try arr..xtau la btol ke x...

Ummi Salsabila said...

yeker..nape ek.tp blogger mmg kdg2 mengong.US pun ade gak kene kdg2..sabo jela kan..

Yan said...

ermm tak pasti lak nape jd cenggini...

guna IE ke firefox???