Tuesday, May 12, 2009

Tak ade tajuk...

Gambar ni sebenarnya dah lama diambil. tapi ummi lupa lak nak postkan kat sini. dah edit gambar leh lupa lak..ish..ish..busz sangat la sekarang ni. sejak dah bertukar profesion ni..(betul ke ejaan tu..)gambar tu diambil masa ummi pegi jalan-jalan kat jusco tebrau. saje je pegi jalan makan-makan kat luar. Masa tu lak ade promosi susu sustagen. eisya asyik dok memerhatikan budak-budak yang masuk contest sustagen tu je..Ummi lak sempat lagi la ambil gambar eisya.. Hah sebelum nak post gambar tu nak bagi tahu kawan-kawan ummi ni..ummi dapat interview untuk masuk diploma pendidikan nanti. 27hb 5 ni dekat utm. So doakan untuk ummi ye. Moga ummi berjaya mengejar cita-cita mendidik anak bangsa ini..cehh..semangat ni..Chaiyok!!chaiyok!!

eisya...dah 7 bulan...





16 comments:

mummy_ayu said...

Eisya montok dan montelnye kamu..geram!

syanis said...

alahai... comelnyer.......

mama auni firdina said...

eisyaaaa...dak tomei2 ni..meh auntie kiss ckit..muahhh

ibu_arifa said...

amboi baiknyer si comel Eisya ni dlm stroller tu..cam dah penuh dah stroller tu..gebus betul dia.
Fara dpt DPLI tu ker..tahniah yer..study tau.. moga semuanya berjalan lancar..aminn :)

naurah makwa said...

bestnya dapat jadi cikgu..moga2 akak lepas itvw tu k..

sayanghasni @ yus said...

masa ada promosi susu sustagen???
hari jummat ngan sabtu aku ada gak kat situ...
tahniah untuk bakal cikgu kita nie

neezareef said...

good luck

[-suziey-] said...

waa tomeinyeeeee eisya...

inteview dpli eh..good luck wei..buat btol2..konfiden mase jwb..btol salah blakang cite..asalkan nmpk konfiden..show off wei..insyaALlah sleamat jadi cikgu:D

Mrs. Adz said...

mummy ayu->eisya mmg suka montok2 ni..ceksi la auntie..

syanis->ala..comel ke>>malunye..

mama auni->ok auntie..muaahh..kat auni lak la

ibu arifa->haah eisya mmg dah penuh dlm stroller tu..doakan ummi berjaya ye..

Mrs. Adz said...

naurah->amin..nanti turn akak lak k..

yus->haah masa susu sustagen tu la..ala..kalau tak boleh jumpa kan..

neezaref->trima kasih..

suziey->wei suziey,mmg nak show off la ni..doakan ye..

sharifah syahirah TSM [chep] said...

all da best!!!
slamat ikut jejak langkah abah... hehe...
insyaAllah berjaya...
doa byk2, solat hajat skali...
suh abah n ummi pun doakan...
pape pun..serahkan sume pd Allah..

eisya montel.......
jgn montel sgt...
nnt baju ireland tu x muat plak...
hehehe.... =D

damiaisy said...

ala...comeynye...

Yan said...

awak duk mane kat jb ni???

rajin p jusco tebrau yer...
ade ape yg baru tak?? dh lame tak p..

Intan said...

Ala comei dan tembam nya eisya! Suka aunty tengok :)

Ummi Salsabila said...

aleesya comel.chubby nye dia...ummi,ada tag untuk ummi.if blum buat,sila buat yer :)

nunya said...

comelnyer eisya..smakin montok dan gebus...hehee.. kak farah dapat dpli ke?bile start?alhamdulillah.....