Friday, May 22, 2009

**Award**

Yuhu..dapat award dari lagi. Dari mama auni ngan ummisalsabila..orang dah bagi ambik jela kan..tapi ade tag la..lomah den nak menjawab ni..tapi ku usahakan jua..




Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie :


1. Ummisalsabila..


~ummisalsabila ni cantik tau orangnye..macam mama vogue gitu..tapi versi bertudung la..ayu lagikan..

~ummi ni ade baby girl..cute anak dia ni..umir salsabila ni lebih kurang eisya je..

~sangat rajin memberi info-info yang bagus tau..tak caya leh la pegi baca kat sini.

~ummisalsabila juga rajin belikan buku untuk si princessnye..ummi nak ikut ni..

~nak sangat kenal lebih rapat ngan dia..tengok la kalau ade masa kita jumpa ye..


2. Mama auni firdina..


~mama auni pun cantik gak tau..badan kurus macam anak dara lagi..

~ade baby girl gak..dah setahun..bam..bam.. juga auni ni..

~kenal juga melalui blog ni..moga kita jumpa ye nanti..

~layout kat blog mama auni pun cantik..jealous tau..

~suka baca blog mama auni ni..


Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya :


-ala yang ni macam dah pernah wat je..so skip la k..



Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe ttg mereka :

~putra mama - putramama ni ade anak baby boy..anak dia ni tarikh lahir sama ngan eisya.. 9.10.08..waktu lahir pun dekat-dekat jugak..selang beberapa minit je..eisya lahir 8.37 pagi..


~suziey - suziey ni lak ade anak yang cute..memang baby contest hari tu..aqeel nama dia..suka gak baca blog dia ni..kepala pun macam sama gak ngan ummi..huhu..


~ibu nabila - ibu nabila ni ade anak yang sangat comel dan sangat istimewa..ummi harap nabila akan membesar seperti insan-insan biasa..untuk ibu nabila lak..jangan cepat mengalah ye..kita sama-sama ibu yang ade anak yang comelkan..


~intan-intan ni ade baby girl..arissa nama dia..ala yang jadi cover pa&ma keluaran mei hari tu..sangat comel tau..geram giler..


~ibu arifa-juga mempunya anak yang cute dan comel..arifa dalila..dalila ni lebih kurang umur ngan eisya gak..juga pemenang baby cute hari tu..orangnya macam lembut sangat ibu arifa ni..


~mummy ayu-dah ade 2 orang anak tau..boy & girl..handsome ngan cantik anak dia ni..yang boy nama lan dan yang girl nama iris..


~naurah makwa - cantik tau naurah ni..ade baby girl gak..damia.dah setahun lebih damia ni..cute jugak tau...geram jugak..


~shilariff - shilariff ni suami ni tentera..best woo kawen macam tentera tu..lalu bawah pedang. ade anak baby boy..hazim..cute jugak..suka jugak bagi award ngan tag kat ummi. ci


~cutemiut78 - ade anak baby boy..semangat betul..geram tengok badan si amirul ni..suka gak baca blog mama mirul ni..ade je citenye..


~mama syafi - mama syafi ni rajin jugak bagi award kat ummi..ade anak baby boy..dah blh berjalan dan bercakap..hari tu syafi masuk ward..harap syafi dah betul-betul sembuh ye..


~chep - haha..tak lupa juga wat adik daku ni..jauh di perantauan..tengah study medic kat qairo..moga cita-cita kak de berjaya juga nanti..sekarang tengah bergelut dengan exam..good luck ye..ingat kata-kata abah tu..


juga buat sesiapa yang nak buat la..jangan malu-malu k..


p/s ~ love story akan disambung selepas 27hb ni ye..nak tumpu pada interview dulu..doakan ummi berjaya ye..













8 comments:

Fadhlah said...

amin

neezareef said...

award aiskrim..yummy

mummy_ayu said...

ma acih kasi award b tag..will do tapi lambat cikit!

Noina said...

ummieisya..award yang sama la..hehe..thanks yek ummieisya!

Yan said...

good luck yer ngan intebiu tu

Mrs. Adz said...

terima kasih yang doakan ummi berjaya

Ummi Salsabila said...

good luck ummi!!!

[-suziey-] said...

mmg la sama kepala..bulat gitu..cuma ade benjol2 sket..ekekek:D tenkiu dpt award..yeayy:p tp tag tinggl dulu..hahahah..ngelat kan:D

inteview ape? good luck ok :)