Tuesday, May 26, 2009

Dah ok..

alhamdulilllah semua dah ok kembali..terima kasih yang sudi membantu..pening kepala juga masa tu..yang tak boleh komen tu sebabnya adalah setting kat firefox ni.mr hubby telah buat sesuatu pada setingnya so tak boleh la komen..entah la kenapa tak tahu la pulak.setelah ditukar balik setingnya barulah boleh..yang tulisan tu tak tahu la kenapa..server blogspot ni ade problem ke ape tah la..



5 comments:

[-suziey-] said...

ler baru nk tlg,..ekekek:D ayat poyo gituh:p

naurah makwa said...

yer la kak suziey.. baru jer nak baik hati nolong..keh..keh..

shila ariff said...

dah ok??..mmmm..pas ni leh le komen byk2...kui kui kui..

Intan said...

Peningkan mummy eisya bila ada masalah2 macam nie timbul. Lega gilerz bila dah settle kan ;)

neezareef said...

dah ok bgs lah...lega skit