Friday, May 8, 2009

Tag-wallpaper

Banyak betul hutang tag. so ni dalam proses nak menyetelkan semuanya.tapi kena la pilih yang senang-senang dulu.yang susah nanti kena fikir malam nanti. Layan jela tag simple ni..thanks ye ibu arifa/min sebab bagi tag yang simple ni..

1. Anda perlu printscreen wallpaper di desktop anda yg sedang anda gunakan sekarang. Jangan tukar tau.

inilah wallpaper laptop ku..

2.Bgtau kenapa anda suka wallpaper ini.
sukala dengan gambar tu sebab itu je la gambar ummi,daddy dan eisya.lengkap la family ummi. Clear lak gmbar tu. Gambar tu diambil masa pergi bercuti ke pulai spring golf resort..Gambar tu juga merupakan sumber inspirasi ummi..

3. Sila tag 10 org kawan
kena tagkan orang lagi ke.semua dah wat la tag ni..ummi je yang ketinggalan skit..



4 comments:

ibu_arifa said...

memang clear la gambar tu.. cantik kan..kami ni tak de gambar ber3 lagi.. asben malas bwk tripot.. :P

[-suziey-] said...

sbnnrnya kita pn xbuat lagi..ekekek:D seb bek xtag:p

neezareef said...

aha..seb ngaku ketinggalan wat tag nih..hehehe

CuTeMiUt78 said...

nice je tgk wall paper ni