Wednesday, March 2, 2011

Cer cite..cer cite..kali ke 2 dah ni..

 

Apa yang dah 2 kali tu..Yang bebenornya,dah 2 kali pergi zoo johor ni..tapi tak sempat pun nak update..so kiranya ni sekali cite la..boleh aje la kan..janji layannnn

 

IMG_8543

ni masa kali pertama pergi..masa ni aleesya tak pandai wat peace lagi..

IMG_8558

wajah kakak..rambut pun panjang lagi masa ni..

IMG_8547 ni kami bertiga..eisya pandang pe la tu..

IMG_8537

IMG_8535

IMG_8553

ni binatang antara yang sempat tgk..sebab pe skit sangat,sebab masa pergi tu cuaca mendung..last2 hujan..so tak sempat nak tgk semua binatang..

IMG_8569

sempat la tgk bird show ni..

 

kali ke 2 lak..

 

IMG_9212

kakak eisya muka bad mood..kena paksa gambar..dah pandai wat peace..

IMG_9220

masa tgh jalan-jalan tu,ramai sgt orang menjerit..rupanya sebab ada ular ni haa..dia biarkan aje kat kusi tu..seriau gak la..tak berani dekat..glamour muntot org ni..hahaaaha..

IMG_9223

eisya suka tul tgk camel ni..giler lama dia dok kat sini..

IMG_9237

IMG_9243

yang kat atas sekali tu nama siti..ibu dia.. anak dia tu nama bonie..

IMG_9271

ni ayah dia nama samad..satu keluarga aku tahu nama..hahahaa…

IMG_9283

hah,ni lak nama dia sally..glamour tu nama..ngeeeee

IMG_9234

cik eisya menangis sebab penat nak dukung..aku malas nak layan..hihi..penat wei turun naik tangga..

IMG_9254

umpan skit terus nak jalan tgk monyet..aku ni sempat gak daddy snap.. amani tak ikut masa ni..kalau ada amani,memang tak naik atas ni la..tak larat..IMG_9267

IMG_9225

hah,nasib baik ada en.daddy yang dukung eisya..aku,snap je la kejenye..

 

habis la sessi lawatan je zoo ye..ni pun eisya ajak g lagi..adoi nak,pencinta haiwan tul la ko ni..tunggu la bulan depan..kang binatang tu dah leh kenal kta lak..hehee

 

p/s-ada apa bulan 3..cer teka cer teka..hihii..

11 comments:

Ummi Salsabila said...

seronoknya eisya pi zoo.zoo mmg luas.jenuh nak habis.aufa pun melalak nak dukung sbb penat.Hahaha

CuTeMiUt78 said...

eemmm Mirul pun skee g zoo tgk binatang2.. lama dah tak kesana.. abih klu dah hujung minggu blk ke bp.. bila masanya nak ke zoo jb ni kan

Ila said...

tak pernah lagi gi zoo johor lah...

Gieyana said...

seronoknya eisya g zoo..last bw nureen p thn bila entah..this year nk kena ajak hb g tepeng lagi kah..sure nureen suka nih..

Zue AnnaLeeya said...

sonotnya jalan2 ke zoo... anak2 mesti suker sgtla kan???? anak2 akak klu ckp jerk nak gi zoo, seme melompat suker... hehehe....

Zur@ZaRi said...

hehehehe...
bagih betoi kan pencinta binatang nie=)) like my brother... umah pun da macam zoo=))

ibu_Arifa said...

aku pun dok ajak suami gi zoo jgk..tp nak yg jauh sikit..nak gi zoo taipeng. tu yg sampai skrg ni tak pernah masuk zoo lagi tu..

Intan said...

Ekeke...tergelak kak intan baca yg Fara tau semua nama family monyet tu :D

Bestlah eisya dah dua kali g zoo ye. Arissa spi la tak dan nak g zoo lagi...bila aaa nak p nie!

Amboi Fara bestnya tgk gambar pakai baju hitam ngan jeans itew...selim melim youuu...jeles I tau...hee hee :D

Yan said...

rajin tul p zoo..
adik dhuwa tak merasa lg p zoo.. nanti nak bawala..
ermm pegi kul bape ade show2 tu ekk petang ke?

Farra Dhelina said...

kurus lerr

Sitisifir10 said...

gerangan siapakah yang memberi nama hayawan2 itu hehehe...sally dengan samad lagik :P