Monday, March 21, 2011

Yeyee…akhirnya setelah dah setahun lebih guna..baru leh join kelas..

 

Kelas apa tu?? 

kelas DSLR Jumpstart la..anjuran Salehudin Artcreative..hihi..memang dah lama nak join tapi asyik ada je halangan..lagi lak masa tu pregnantkan..so tertangguh je la nak pergi kelas..bukan tak leh amik gambar,tapi nak lebih faham cara nak amik guna DSLR ni..

lepas ni boleh la amik pic Eisya ngan Amani..Ummi pergi ni pun sebab nak amik pic budak berdua tu la..nak wat kenangan yang cantik skit..hihi..

lepas ni nak pergi kelas utk potrait lak..bagi lagi cun pic budak2 tu..tak de la nak harapkan daddy lagi..sebab kadang-kadang hari minggu daddy tak ada..dia kena mengaja kat MRSM Pontian..so lepas ni agak-agak boring leh la outing ngan anak-anak..Yahoooooo..

Thank ye daddy sebab tolong jagakan Eisya ngan Amani..satu hari tu daddy jaga..dari kul 9 sampai 5 petang…Muahhhh utk daddy..hihiii..

Ni la beberapa yang baru je sempat edit..layan dulu pic ni ye..bagi komen skit..

 

IMG_0069

IMG_0182

IMG_0009

IMG_0207

Model : Zaza—Pencarian Gadis Johor,,

6 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

WAH BESTNYA pasni mesti lagik meletop2 la gambo kat blog ni

ummiaqeef said...

pic 1st mcm anak patung la..

Ummi Salsabila said...

wah,mantap! bestnya pi clas fotografi..share la kat sini tipsnya juga..nak blaja jugak..huhu

Gieyana said...

ko pakai canon ker nikon? Model aper? Pasni sure meletop nih..:D

ibu_Arifa said...

huhuhu..aku tgk kat FB dulu tadi gambar ni..dah agak dah hasil kerja ko ni. hihihi..pasni aku lalu sebelah ko kena tabik sikit la kat ko..terer beb, jeles aku.
nak gi kelas cam ni jgkkk!!

[-suziey-] said...

yeay aku yg dh bertahun pakai DSLR pn xpnh pegi course..ekekekek:D