Friday, March 11, 2011

Ada gaya lelaki ke???

 

Dalam setiap hembusan nafas ku selalu memikirkan mu..Sayang..


Ku amat mencintai kamu..

IMG_9289

IMG_9311

IMG_9314

dah nama umah anak-anak,so penuhkan dalam rumah ni dengan pic diorang je la.

kakak yang dah berani nak dukung adik sendiri..takutttt terjatuh

kakak kadang-kadang dia sumbat susu dia pada adik dia..bile kita leka je,mesti dia sumbat..adoi,susu kakak utk 3 tahun bukan utk adik..lagipun adik tak minum susu fm lagi..nasib adik tak sakit perut..

kakak yang selalu dodoikan adik bile adik nak tido..nyanyi lagu utk adik..adoi,sampai ummi pun nak tertido dgr kakak nyanyi..

lagu buai laju-laju,enjit2 semut(lagu ni sebab terpengaruh ngan cite hantu kak limah tu..),lagu tepuk amai-amai,twinkle2 little star ngan lagu incy spider..

 

IMG_9324 

Nur Amani..aga gaya macam lelaki ke..asal jumpa orang je mesti tanya lelaki ke..adoi..pakaikan pink ngan hairband pun leh kata lelaki lagi..belum pakaikan biru semua lagi..confirm orang tak akan tanya..hihii..
tak pelah,nanti dah besar jangan kasar sangat mcm lelaki dah la ye amani..
rambut amani ni terpacak je yang belakang..klako lak..kihkihkih..(mak ape la ketawakan anak sendiri..)

8 comments:

Gieyana said...

uits..comey both of them..

tangan sapa kt pic Eisya n Amani tue..tangan ko erk?:D

Intan said...

Fara, dulu arissa masa baby pon ada gak org tanya "boy ke nie"...errr...sabor je lah kan.

Dun't worry dear...org tanya kita jawab je lah wlupon rasa "apo tak nampak ko anak aku dah pakai headband, baju kaler pin nie" :D

Sweet nya eisya nyanyikan utk adik dia!

P/s: Bila lah arissa nak dapat adik cam eisya nie...huu huu :(

lily azliyana @ mama zara said...

pndai kak eisya jaga adek..hihihi

nway, zara dl pon ramai org kate mvm lelaki.tu yg mama dia psycho tk mau potong rmbut dia smpai dh besar pjg nih..=p

Aleyn said...

Anak I plak yg lelaki tu time baby org ingat dia girl sebab bulu mata panjang dan melentik...macam mamanyer..heheh

Dah 3 tahun lebih ni org dah tak kata dah.....

Ila said...

pandai kakak jaga adik...

EIJAM'S FAMILY said...

pandai kakak jaga adik.. huhuh xde lelaki yerk.. kiter pun alami situasi yg sama klu kuar ramai tegur tanya iman nie boy ke girl?? lepas tue siap ckp muke macam anak org cina..hehhheehhe

Farra Dhelina said...

takpe, nnti dh besar mesti cun amani ni..msti rambut ctk!! :)

[-suziey-] said...

salam fara..lama xjenguk sini..mood bw baru nk dtg:p

dh beso dh amani yek..comel jek..eisya nmpk kakak yg matang..hiks