Thursday, March 17, 2011

Hari ini Saya berusia ….

 

Maka dengan ini genap la saya berusia 3 tahun..oppps 3 tahun ke..ala,umur just angka kan..so jangan la segan nak bagi tahu umur awak tu berapa  ye Puan Fara..hihi..

Yang bebenornya saya hari ni dah berusia 3 series ye..nampak tak angka 3 tu..baru masuk 30 tahun..HAH!! 30 dah ke..biar betul!!!!

index1 

Sekejapnyela masa ni berlalu..rasanya baru je masuk sekolah,habis sekolah,masuk u,habis u, keje dan kawen..baru je rasanya bersalinkan eisya now dah bersalinkan amani lak..semuanya berlalu dengan pantas..

Kalau orang tanya saya sekarang ni nak apa,saya rasa macam nak undurkan masa je..saya nak masa saya remaja..masa alam persekolahan..zaman yang paling indah..

index

Alhamdulillah juga,impian saya dulu nak 2 orang anak sebelum 30 dah tercapai..masih banyak lagi impian atau cita-cita yang belum tercapai ni..InsyaAllah,moga Allah permudahkan perjalanan hidup saya sekeluarga..amin..

 

Ya Allah,aku bersyukur kerana masih diberikan nafas hingga ke hari ini..Semoga aku terus diberikan kesihatan dan kudrat untuk membesarkan anak-anak ku ini..amin..

 

Dengan bangganya hari ini …

images

 

IMG_7319

inilah family Puan Fara..

 

p/s:

-sape yang seusia dengan saya..jom kita bangga dengan angka 3 ni..hihii..

-pic from google..

11 comments:

Farra Dhelina said...

happy bdayy!! tp nampak mudalah ;p

e.l.i.s.s.m.i.e said...

2012, baru menginjak ke angka 3 tu :P ingat nak 2 cahaya mata dan sebuah rumah sebelum angka 3 tu..makbulkan lah Ya Allah :)

anyway, happy birthday dear, semoga bertambah tambah bahagia dunia dan akhirat..amin

[-suziey-] said...

huhu..ye aku seusia..huhu tp xpe bak kata laki aku usia hanyala angka..ecewah..ekekke:D happy besday fara!! smga panjang umur dan dimurahkan rezeki yg diberkati :)

ummiaqeef said...

saya ada lg 2 tahun nak capai angka tu..tidakkk!!

Ila said...

welcome tu 3 series....

Intan said...

Welcome to the club dear!!!

Kak intan dah lama dah masuk...huu huu :D

Semoga besday momma ini di panjangkan umur, di murahkan rezeki dan berbahagia selamanya bersama family terchent...amin.

P/s: Haa apo fara tak npk tulisan kat blog ye? Smlm dah ada sorang yg complain but k.intan ingat maybe internet dia slow ke apa coz org lain takde complain apa2 pung...

Hari nie fara lak complaint. Maybe sbb coding tynt yg k.intan tepek kat blog kot baru2 nie...coding nie dia boleh trace apa2 yg org copy dr blog kitan and then dia creditkan ke link blog kita balik.

Sedihnya...nak buat mcm mana terpaksa buang coding tu coz dah ada 2 org yg complain :(

Fara cuba tgk skl lagi blog k.intan...problem lg tak. Nanti inform me ye...tq dear :)

ibu_Arifa said...

huhu..ko join 3 series club dulu ek..nnt karang aku nyusul..hihihi.

happy birthday Fara

miera said...

happy besday kak fara.. =)

nieda said...

happy birthday

Ummi Salsabila said...

Happy birthday kak fara :)

tp nampak muda lah! serius! hehe

e!ya said...

kami seusiaa..sungguh xsangka.hehehe