Tuesday, March 8, 2011

Selamat Hari Wanita..+ cite cite..

 

hahahaa..aku tak tahu pun sebenarnya hari ni hari wanita..punya la teruk..yelah sebab dah lama gak tak tgk tv..ish..ish..dah tu anak asyik layan kartun je..sian kat aku ni..dah mcm orang dok dalam hutan he tak tahu berita..

Tengok kat fb,semua wish hari wanita..so aku pun nak wish la jugak..(yang sebetulnya,aku tak tahu nak update pe..ngerrrr)

Untuk semua pembaca yang bergelar wanta daku nak ucapkan ‘ Selamat Hari Wanita..leh tak hari ni kita dilayan bagaikan queen..hahahaaa…

Ok la,dah nak sambung balik keje..oppps sebab tak tahu nak letak gambar ape sebagai penghibur di kala duka..cehhh, so aku letak la gambar ni..lagipun ni gambar berkurun lama.. ehh,tetiba teringat lagu exist la pulak..’berkurun lama ku rahsiakan cintaku padamu, hanya kerna kau ratu laksana,disinggah sana’.. dahhh dahhh merepek je ni..jom layan..

 

low_res_IMG_8838

ni gambar eisya tengah nak tepon ‘ibu’dia..telefon pink ok..hahahaa..

low_res_IMG_8843

cik amani melayan perasaan di tepi pantai..

low_res_IMG_8853 

tengah-tengah tu wanita yang tak sedar diri dah nak tua..kekekekeee

 

ni smua pic masa otw nak balik ke jb..kat mersing..so itu muka duduk dalam kete ye..sila jangan kutuk sebab macam orang baru bangun tido..hihii

 

p/s-semakin menghampiri..dup dap dup dap..

7 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

semakin menghampiri apa tu.aku pun tahu dari radio :p

✿ etiey erywan ✿ said...

selamat hari wanita :P

ibu_Arifa said...

selamat hari wanita geng :) menghampiri apa tu..? yg 20hb tu ker?

Intan said...

Selamat hari Wanita juga buat Fara! Ehhh...mana ado tua fara nie, still look young lagi tu :)

Apakah yg menghampiri tu fara...dup dap dup dap gak nie :D

r|nA @ ja|j|na said...

rina tau pon dari hot.fm semalam, ekeke..

CuTeMiUt78 said...

eemmm akak pun dgr kat radio pasal hari wanita ni.. oh..oh.. apa yg semakin menghampiri tu

chipschips said...

selamat hari wanita kak..