Monday, February 28, 2011

Sayang kamu dan kamu….

Anak-anak penyeri hidup..Jom layan..

low_res_IMG_8867

low_res_IMG_8873

low_res_IMG_8869

IMG_9185_e

IMG_9177

IMG_9169

Nur Aleesya..2 tahun 4 bulan..kakak yang baik..pandai nyanyikan lagu untuk adik kalau adik nak tido..so sweet..tapi still nak dukung lagi..emm..

 

IMG_9187

IMG_9203

IMG_9207

IMG_9206

IMG_9209

Nur Amani..4 bulan..adik yang banyak kena mengalah sebab kakak selalu nak dukung..sangat murah dengan senyuman..

dalam semua gambar amani ni,semuanya barang dari kakak eisya..hanya baju t shirt je yang baru..orang bagi..hihi..leh pakai lagi..jimat duit..kuikui..

 

p/s:

-tak sangka dah 2 orang anak..dulu masa belajar selalu borak, mcm ne lah bila dah anak nanti..sekarang???

-dah nak masuk bulan 3..alamak..semakin hampirr…tidakkkkkk

9 comments:

e.l.i.z.@ said...

ngeh ngeh ngeh...br 2 org :P
rilex rilex..bulan 3? nape? adakah sudah mau masuk 3series :P

mama tisya said...

muka eisya pki bj biru tu skali tgk mcm ank watie si yaeesh....

**macaron cikmin tu bole je die pos smp ke johor dr bentong

ibu_Arifa said...

semakin hampir ape? nak masuk umur 30-an kan..kih..kih..kih..

r|nA @ ja|j|na said...

nanti anak 2nd mmg baju tak payah beli dah, echa punye melambak..dulu kalau beli baju mmg gile² punye beli..

ibuayahdamia said...

samalah weii..
dulu2 dok terbayang yg macam mana lah kalau ada anak...sekarang dah tak yah bayang..memang realiti pun...:)

adik memang kena banyak mengalahkan...
ah ah selalu yg no 2 mesti banyak guna aksesori kakaknya jer...jimat dan berbaloi2..

Gieyana said...

cepat ms blalu kan..ku tetiba tingin nk buat bb lak! Kahhhh...nnt lah..hihihi

. i . n . a . z . said...

i pun selalu je macam tak percaya dah ada dua anak. padahal asyik dok rasa diri ni muda belia. bila anak start masuk tadika haritu laaaagi la rasa macam dah tua...

CuTeMiUt78 said...

kejap je masa berlalu kan.. dah beso dah budak2 ni.. anak permata hati

Ummi Salsabila said...

cantik2 gambao amani..betul,jimat recycle brg kakak.mcm adam,kdg2 tibai juga baju kakak.Hahah